Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Senki nem járna egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Senki nem járna egy olyan lánnyal akinek meg van égve a teste?

Figyelt kérdés
Szinte az egész hátam,az egyik kezem és egy kicsit az arcom de az annyira nem feltűnő mert eléggé szeplős vagyok.Undorodnátok egy ilyen lánytól?

2014. nov. 8. 23:42
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
nem ezen múlna..
2014. nov. 9. 00:00
 12/26 anonim ***** válasza:
Szerintem sem lenne probléma de egy kepet azert megnéznék
2014. nov. 9. 00:00
 13/26 anonim ***** válasza:

Ezt így látatlanban tényleg nehéz megmondani. Én nem is tippelnék.

Kép segítene esetleg.

2014. nov. 9. 00:03
 14/26 anonim ***** válasza:
Látatlanban sajnos nemet mondanék. Egy kép sokat segítene, lehet, megváltoztatná a véleményem. Mi történt veled, szabad megkérdezni?
2014. nov. 9. 00:04
 15/26 anonim ***** válasza:
nem ezen múlna, de kép nem ártana
2014. nov. 9. 00:09
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem ez a lényeg hidd el.

Az öcsém barátnője elég komoly balesetet szenvedett már vagy 5 éve ha jól tudom. A csaj arca is eléggé megsérült az arcának a jobb felén hatalmas heg van egészen a szájától majdnem a szeméig meg az álla is igen elvan csúfulva, sőt az ajkainál is látszik hogy baleset érte, bár ott annyira nem. Meg a fülénél is van vágás ami elég bizarrul is néz ki, most szebben sajnos ne tudom kifejezni. Öcsém mesélte meg strandon láttam is hogy a mellkasánál is van vágás meg a nyakánál is egy pici meg a jobb válla is durván megvan sérülve többször is műtötték állítólag mert majdnem leszakadt neki, meg egy gyerekkori hülyesége végett a bal combján is látható egy hatalmas égési nyom ami eléggé elvan halványulva, de látszik hogy egy tenyérnyi folt van ott.

Na most öcsém nagyjából 2 éve ismeri a lányt, már így ismerte meg, a lány ritka egy aranyos természet, öcsém nagyon szereti őt, bár a lánynak eléggé nem volt önbizalma, öcsém tette őt helyre lélekben hogy újra merjen menni szórakozni, meg emberke közé, a lányt senki nem bántja amióta öcsém tett arról hogy legyen több önbizalma, sőt nagyon is csinosan öltözködik, mindenki dicséri, új munkahelyén szeretik is őt, és egyáltalán nem teszik szóvá az arcát. Persze vannak tuskó emberek akik beszólnak neki, inkább megjegyzéseket tesznek, persze először amikor elhozta bemutatni picit én is megszeppentem amikor megláttam, de amikor megismertem akkor meg is értettem hogy öcsém miért is van oda érte. Nem a külső a lényeg és ez a fontos. Arról nem is beszélve hogy bomba jó alakja van a csajnak, ad is magára, szépítkezik is, és már elfogadta önmagát, de ő abban van hogy plasztikázza magát, ami öcsémnek meg nekünk sem tetszik igazán, mert nincs semmi olyan ami igazán indokolja az esztétikát leszámítva de akárhogy is lesz mindenki tiszteletben fogja tartani a döntését. Képet nem fogok küldeni róla, csak ha öcsém és a lány is belegyezik akkor esetleg.

Te kérdező ezen meg ne görcsölj hidd el ha elfogadod így magad akkor fognak veled járni, meg gondolom ez olyan dolog amiről te nem tehetsz. Nekem is megvan sérülve az arcom igaz alig látszik, de megvan sérülve. És engem is elfogad a barátnőm ilyennek, főleg hogy egy igazi bombázóval vagyok együtt.

A barátnőm egyik barátnője is szenvedett balesetet tolószékbe van, bár tud járni, sokszor járókeretet használ leginkább, mert sérült a gerince és csak részben tudott felépülni, és mégis egy olyan barátja van akinek minden tiszteletem megadom mert kitart mellette, pedig a srácot régebbről ismerem, nagy nőcsábász volt, de kitart a barátnője mellett már vagy 3 éve, és mindenben segíti őt, és nagyon kedvelik őt a községben is, mert senki nem hitte volna hogy létezik olyan srác aki nem a szexért akarja a csajt, mert jól néz ki a lány csak tolószékes és a lábán látni is valamennyire hogy sérült meg a járásán is, de tud járni, buszra egyedül szál fel jóformán meg kisebb távokat tud menni segítség nélkül is, de hosszabb 10 méternél hosszabb utakra már kell neki a segítség.

Szóval ezek tudatában remélem picit összeszeded magad és nem görcsölsz majd ezen :)

2014. nov. 9. 00:11
 17/26 anonim ***** válasza:
én kép nélkül is azt mondom hogy igen.
2014. nov. 9. 00:12
 18/26 anonim ***** válasza:

Van egy olyan érzésem, hogy a kérdező valójában így néz ki: [link]

Ez esetben viszont van egy rossz hírem azoknak, akik komoly válaszokat adtak.

2014. nov. 9. 00:27
 19/26 anonim ***** válasza:

18: Édes istenem, én is rá gondoltam amikor megláttam a kérdést. Nem hittem volna, hogy más is ismeri ezt Magyarországon.

Na vele egyébként simán járnék, mert aranyos.

2014. nov. 9. 00:31
 20/26 anonim ***** válasza:
/a/ arra van <---
2014. nov. 9. 00:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!