Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mekkora a barátnők befolyása?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora a barátnők befolyása?

Figyelt kérdés
A barátnőknek mekkora befolyása van arra, hogy egy lány ad-e esélyt egy fiúnak vagy sem? Illetve abban, hogy adott esetben szakítsanak-e vagy sem?
2014. nov. 8. 20:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha értelmes, önálló gondolatokkal rendelkező emberekről van szó akkor nem valami sok.
2014. nov. 8. 20:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Meghallgatom a véleményét, de mivel nincs igaz barátnőm nem nagyon érdekel.
2014. nov. 8. 20:38
 3/8 anonim válasza:

Szerintem ez teljesen valtozo. Ha hagyod magad, akkor nyilvan nyom a latban az amit mondanak. Nekem is van ilyen, eppen most is van egy srac akivek kavarok, a harom legjobb baratom / baratnom azt mondja ne csinaljan mert meg fogom banni, stb

De en nem hallgatok rajuk, mert a velemenyem az ellenkezo :D Szerintem csak te dontsd el, hogy kinek adsz eselyt, es hogy mekkorat. Persze a velemenyeket meg kell hallgatni, es adhatnak tanacsot, de a te eleted, szoval ugy gondolom ha nem is jon ossze a dolog, legalabb tanuksz a hibadbol :)

remelem tudtam segiteni

17/L

2014. nov. 8. 20:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Semekkora, ugyanis nincs ;-)
2014. nov. 8. 20:41
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát igazából fiú vagyok (19) és azért kérdeztem, hogy tudjam, hogy adott esetben mennyire kell jóban lenni a barátnőkkel?
2014. nov. 8. 20:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Változó. Én fiú vagyok szóval nem tudok pontos választ adni, de én úgy tapasztaltam hogy sokszor van. Ami szomorú, mert egy barátnő tanácsa eldöntheti akár az egészet. De ha egy lánynak tényleg bejössz, akkor mindegy a barátnők véleménye, akármilyen a lány döntőképessége.
2014. nov. 8. 20:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Ovi ota vagyok a legjobb naratsagban ket legjobb baratnommel. Ez caak azon mulik, ad-e az ember a velemenyukre. Nyilvan meghallgatom oket (mert mondjak ha kell, ha nem :D ), de a vegso dontest en hozom.
2014. nov. 8. 20:54
 8/8 anonim ***** válasza:

Attól függ. Volt már olyan barátnőm, aki a barátnőinek jobban hitt, mint nekem. Mondanom sem kell, rengeteget hisztizett meg minden. A második kérdésedre válaszolva, szintén attól függ, bár szerintem a döntő többség hallgat rájuk, ha elég nyomást gyakorolnak rá. De itt is tisztelet a kivételnek.

14/F

2014. nov. 8. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!