Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Mennyire izgat fel titeket, ha a barátnök domináskodik felettetek? Mi az, amit megengednétek neki?
Nekem nem akadály, ha küzdeni kell a barátnővel :)
Nem is jó az, ha valaki csak úgy átadja magát, és passzív/szubmisszív. Ha próbál (vagy sikerül) felülkerekedni, az a jó :)
20/F
egy domináns jo csaj azt tesz velem amit akar :)
17/F
Imádom, ha domináns a barátnőm/párom... Hosszú éveken át éltem boldogan ilyen kapcsolatban.
Tulajdonképpen nagyon kevés dolog van, amit ne engednék meg ezzel kapcsolatban a barátnőnek..., és itt gondolhatsz bizarr kínzásokra, megalázásra, feladatokra is.
Részletezni nem akarom nyilvánosban, mert -- ahogy látom -- úgyis minden macsó pasi leugatna..., de ha kíváncsi vagy, kérdezz nyugodtan privátban. :)
Voltam már kutya, hátrakötött kézzel ettem a tálból, lábtartó, hamutartó fiú. Erényövben kellett lennem, akár több napon át. Végignéztem ahogy mással kefél. Kikötözött és megdugott engem. Néha megengedte hogy én is megdugjam őt, ha könyörögtem. De általában csak lábtörlő voltam.
Szóval.. sok mindent megengedtem.
Sajnos nem találok a szakításunk óta ilyen lányt, pedig ilyen házasságra is vágyom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!