Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogy szakítsak a "titkos hódolóval"?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, fél éve van barátom. Ugyanakkor 1 hónapja rám kattant egy pasi, aki minden este szerelmes verseket küldözget nekem, teljesen belém van esve. Eddig kb. 10-szer randiztunk, de nem volt szex, még csók se. Én szeretem őt mint barátot, de ennél többet nem érzek, egyértelműen a barátom mellett szeretnék maradni. Egyszerűen jól esik, h tetszek másvalakinek is, meg jó fej a srác, ennyi. Szeretném vele megszakítani a kapcsolatot, mert senkinek se jó ez így. Hogy tegyem? Sajnálom szegény srácot :( Áhh, de hülye voltam..2010. jan. 27. 16:56
1/7 anonim válasza:
mondd meg neki hogy nem akarsz tőle semmit, és többet ne randizgass a barátod háta mögött
2/7 anonim válasza:
Imadkozz, hogy ne deruljon ki a 10 "randi", mert en kerdes nelkul kihajitanalak a pasid helyeben
3/7 A kérdező kommentje:
Itt nagyon sok embernél olvasom azt, h még a megcsalást is megbocsátják egymásnak, ahhoz képest én szinte semmit se csináltam. Jó, nem azt mondom, h nem hibáztam, de akkor is.
2010. jan. 27. 17:01
4/7 anonim válasza:
Egyszerűen vázold fel a szitut. Én mást szeretek, nyugodtan mondd neki.
5/7 A kérdező kommentje:
Tudom, ez a legegyszerűbb, de annyira fülig szerelmes, sajnálom nagyon, annyira rosszul fog neki esni, h egyik pillanatról a másikra elküldöm váratlanul. Nincs ennek kíméletesebb módja?
2010. jan. 27. 17:07
6/7 anonim válasza:
Szerintem finoman mondd meg neki, hogy nem szeretnéd vele a kapcsolatot tartani, mert neki sem akarsz rosszat, és ha találkozgatnátok, nem tudna elfelejteni, de viszont Te a barátod szereted. Biztos meg fogja érteni.
7/7 anonim válasza:
Ez lenne a legkíméletesebb módja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!