Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » FIÚK! Ti válaszolnátok erre a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Ti válaszolnátok erre a kérdésre, ha iwiwen küldeném?

Figyelt kérdés

Szóval tegyük fel, néhányszor láttuk egymást a buszon, régebben még beszéltünk is 5 éve körülbelül. 15 éves vagyok, te 16. (Sokak szerint szép vagyok, szóval ez remélhetőleg nem probléma.) Bejelöllek iwiwen, visszajelöltél szombaton, ma küldenék egy üzenetet: "Szia. Örülök, hogy visszajelöltél, azt hittem, nem is fogod tudni ki vagyok... :):$"

Regalánál rá? Értenéd, hogy vannak szándékaim? Vélemény?

2010. jan. 27. 16:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Nem értenék belőle ki szándékot, mert ez nem jön le belőle. Akkor reagálnék rá, ha én magam rámenős, bevállalós srác lennék, és nekem (is) lennének szándékaim. Amúgy nem.

Ha azt szeretnéd, hogy mindenképp reagáljon, akkor inkább kérdezz, kezdj beszélgetést, kérd el az MSN-jét, vagy bármi, amire illik válaszolni. Ez így egy szimpla állítás, amire LEHET válaszolni, de nem KELL. Az is elég, ha tudomásul veszi. Akkor pedig megakadt a kommunikáció. Ha te akarsz valamit, ez kerülendő. ;)

2010. jan. 27. 16:53
 12/24 A kérdező kommentje:
Énis ezen gondolkoztam. De akkor hogyan írjam oda h van-e msn-je és hogy megadná-e? Úgy, hogy visszahúzódó maradjak, és ne legyek rámenős és ne tudja teljesen kivenni h mi a szándékom?:S
2010. jan. 27. 16:55
 13/24 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen elég ennyit írni először, semmi rossz nincs benne, de nem 100 ha csak a buszon taliztatok és nagyon rég beszéltetek hogy ismer is, bár ismerhet. Sokan úgy vannak vele, ismer valahonnan? jó akkor biztos én is ismerem, visszajelölöm. Hátrányod nem származhat belőle, írd meg és ha esetleg nem emlékszik akkor sincs gond, akkor gondolkodj újabb üzeneten:)
2010. jan. 27. 16:58
 14/24 A kérdező kommentje:
De milyen következő üzenet, ha esetleg nem válaszol az elsőre? :S
2010. jan. 27. 17:02
 15/24 anonim ***** válasza:

"Úgy, hogy visszahúzódó maradjak, és ne legyek rámenős és ne tudja teljesen kivenni h mi a szándékom?:S"

Akkor most visszakérdezek. És ez mire lenne jó??? Még össze se jöttetek, te máris ilyen kisded játékokba kezdesz, aminek általában az a vége, hogy elveszíted? Bár az is igaz, mikor tapasztald meg ezt, ha nem ebben a korban??? Nem szóltam egy szót se, majd kinövöd. Tedd, ami jól esik! :P

2010. jan. 27. 17:03
 16/24 A kérdező kommentje:
nem járék, csak nem akarok mindjárt legelőször ráugrani, hogy szeretlek. Hanem csak finoman...
2010. jan. 27. 17:05
 17/24 anonim ***** válasza:

Szia. Örülök, hogy visszajelöltél, azt hittem, nem is fogod tudni ki vagyok...:$ Vagy nem is tudod? :D

- visszaír valamit

Ezutáni levélben elkéred az msn címét, és beszélgettek.

2010. jan. 27. 17:34
 18/24 A kérdező kommentje:
De tudom, hogy tudja, hogy ki vagyok. :DDDDD
2010. jan. 27. 17:49
 19/24 anonim ***** válasza:
...hmm...ha vadász típus, nem szalasztja el a lehetőséget és megkóstol:)...
2010. jan. 27. 20:40
 20/24 A kérdező kommentje:
Sikerült, elküldtem a levelet.
2010. jan. 27. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!