Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Ti válaszolnátok erre a kérdésre, ha iwiwen küldeném?
Szóval tegyük fel, néhányszor láttuk egymást a buszon, régebben még beszéltünk is 5 éve körülbelül. 15 éves vagyok, te 16. (Sokak szerint szép vagyok, szóval ez remélhetőleg nem probléma.) Bejelöllek iwiwen, visszajelöltél szombaton, ma küldenék egy üzenetet: "Szia. Örülök, hogy visszajelöltél, azt hittem, nem is fogod tudni ki vagyok... :):$"
Regalánál rá? Értenéd, hogy vannak szándékaim? Vélemény?
Nem értenék belőle ki szándékot, mert ez nem jön le belőle. Akkor reagálnék rá, ha én magam rámenős, bevállalós srác lennék, és nekem (is) lennének szándékaim. Amúgy nem.
Ha azt szeretnéd, hogy mindenképp reagáljon, akkor inkább kérdezz, kezdj beszélgetést, kérd el az MSN-jét, vagy bármi, amire illik válaszolni. Ez így egy szimpla állítás, amire LEHET válaszolni, de nem KELL. Az is elég, ha tudomásul veszi. Akkor pedig megakadt a kommunikáció. Ha te akarsz valamit, ez kerülendő. ;)
"Úgy, hogy visszahúzódó maradjak, és ne legyek rámenős és ne tudja teljesen kivenni h mi a szándékom?:S"
Akkor most visszakérdezek. És ez mire lenne jó??? Még össze se jöttetek, te máris ilyen kisded játékokba kezdesz, aminek általában az a vége, hogy elveszíted? Bár az is igaz, mikor tapasztald meg ezt, ha nem ebben a korban??? Nem szóltam egy szót se, majd kinövöd. Tedd, ami jól esik! :P
Szia. Örülök, hogy visszajelöltél, azt hittem, nem is fogod tudni ki vagyok...:$ Vagy nem is tudod? :D
- visszaír valamit
Ezutáni levélben elkéred az msn címét, és beszélgettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!