Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj jelenleg ha Ő a tehetősebb?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki folyton keres meg, mondja hogy találkozzunk, ilyesmi és de jó lenne most neki velem lenne, nekem is nagyon tetszik úgyhogy jól alakulnak a dolgok. De mint kicsit furán érzem magam azzal kapcsolatban, most hogy kiderült,jobban megismertük egymást, hogy az ő szülei meglehetősen tehetősek félreértés ne essék nem nagyképű meg semmi ilyesmi, sőt szerény is, mi sem állunk olyan rosszul csak nincsen 3A kategóriás autó stb. A lényeg hogy így kicsit furán érzem magam mellette, hogy nekem most nem megy valami jól. Ő most kezdte a sulit én pedig most fogok végezni, kb fél év, 1 év mulva tudnám neki biztosítani azt a szinvonalat amit csak szeretne, de most mégis furán érzem magam, tudom, hogy nincs mit szégyelnem magamat. Ő pedig nagyon is szeret engem és én is őt. De nem szeretném elveszíteni őt, mert kb nála érzem azt először, hogy tényleg keres, szeret meg stb. szerintetek?2014. nov. 8. 13:15
11/14 A kérdező kommentje:
ez jó válasz?:D :)
2014. nov. 8. 14:08
13/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, megnyugtató válaszok voltak!
2014. nov. 8. 23:18
14/14 anonim 

válasza:

Nekem nagyon bezavart, mert nekem nagyon rossz anyagi helyzetem volt, időnként átmenetisegélyt kellett kérnem, az ő családjának meg milliárd feletti vagyona volt.
De, ha személyiségileg összeillettünk volna, akkor ilyesmi nem zavart volna be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!