Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj jelenleg ha Ő a tehetősebb?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki folyton keres meg, mondja hogy találkozzunk, ilyesmi és de jó lenne most neki velem lenne, nekem is nagyon tetszik úgyhogy jól alakulnak a dolgok. De mint kicsit furán érzem magam azzal kapcsolatban, most hogy kiderült,jobban megismertük egymást, hogy az ő szülei meglehetősen tehetősek félreértés ne essék nem nagyképű meg semmi ilyesmi, sőt szerény is, mi sem állunk olyan rosszul csak nincsen 3A kategóriás autó stb. A lényeg hogy így kicsit furán érzem magam mellette, hogy nekem most nem megy valami jól. Ő most kezdte a sulit én pedig most fogok végezni, kb fél év, 1 év mulva tudnám neki biztosítani azt a szinvonalat amit csak szeretne, de most mégis furán érzem magam, tudom, hogy nincs mit szégyelnem magamat. Ő pedig nagyon is szeret engem és én is őt. De nem szeretném elveszíteni őt, mert kb nála érzem azt először, hogy tényleg keres, szeret meg stb. szerintetek?2014. nov. 8. 13:15
1/14 anonim válasza:
Barátommal ugyanígy állunk. Hidd el őt is meg kell nyugtatni, hogy nem érdekel a pénz, ha vele lehetek vagy gazdag lennék, akkor is őt választanám.
2/14 anonim válasza:
Egyedül az egód tud "bajt" csinálni belőle.
3/14 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszod:) várok még továbbiakat is
2014. nov. 8. 13:20
4/14 A kérdező kommentje:
2# ezt hogy érted?
2014. nov. 8. 13:21
5/14 anonim válasza:
#4 hát szerintem úgy érti hogy ha téged zavar ez a helyzet, akkor te fogod szóvá tenni.
6/14 anonim válasza:
Úgy érti, hogy ilyenkor az anyagiak szerepe úgy a legerősebb, hogy magunknak okozunk problémát azzal, hogy az önértékelésünket ettől tesszük függővé. Persze tény, hogy vannak nők, akinek a pénz a minden, de amikor találsz valakit, akinek nem, akkor nem szabad ezt belelátni, bármennyire is nehéz.
7/14 A kérdező kommentje:
és akkor ezek szerinte nem kellene?
2014. nov. 8. 13:24
8/14 A kérdező kommentje:
éértem, szóval akkor az a legjobb, ha pénzügyekről nem beszélek vele, hogy ha nem foglalkozom ezzel
2014. nov. 8. 13:26
9/14 anonim válasza:
Na jó, ez egy érdekes kérdés.
Tegyük fel hogy össze akar vele költözni albérletbe, de te azt mondod hogy ezt anyagilag nem engedheted meg magadnak. Erre ő azt mondja hogy akkor fizeti ő. Erre mit válaszolnál?
10/14 A kérdező kommentje:
Hogy akkor én fizetem a rezsit, meg a többit vagy pedig fizessük felesbe.
2014. nov. 8. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!