Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg neki, hogy megcsaltam a nagybátyjával? Nektek mi lenne a reakciótok?
17 évesen szakítottunk a mostani barátommal és rá néhány hétre összejöttem a nagybátyjával (akkor Ő 31 éves volt).
Ez a kapcsolat elég sokáig tartott és bármennyire is hihetetlen, nem az történt, hogy kihasznált, majd eldobott. Nekem ő volt az első minden értelemben és ha ő nincs, valószínűleg nem lennék ma ott, ahol vagyok.
De szakítottam vele és azt hittem, úgy hamarabb elmúlik a fájdalom és a hiánya, ha a helyébe lép valaki. És aztán a volt barátom (az unokaöccse) elkezdett írogatni, találkozgattunk és valahogy más volt az egész, mint évekkel ezelőtt. Szóval most együtt vagyunk lassan 1 éve, de muszáj megmondanom neki, hogy ez így nem működik, mert megcsaltam a nagybátyjával és én nem őt szeretem...
De mégis hogy mondjam ezt el neki?
Szeretem, de ez a szeretet nem olyan...
22/n
1. nem csaltad meg, mert akkor (ha jól értelmeztem) nem voltatok együtt.
2. minek vagy vele, ha nem szereted?
Most csaltam meg, amikor már együtt voltunk...
Vagyis 3 hete viszonyunk van.
de baaazzz, miért kell megcsalni?!
A pékért nem lehet szakítani?! Aszt az alá fekszel, aki alá akarsz.
Jókor ébred fel a lelkiismereted neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!