Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi lenne a reakciótok, ha 25 év körüli párotoknak ti lennétek az elsők?
Elhagynám. Ez ma már nem menő.
21/L
ha úgy itélik meg hogy jól nézel ki akkor odalennének hogy te mint főnyeremény ennyit bírtál várni az igazira(természetesen rájuk) ha nem tartanak elég bizonyosan jó pasinak "de hát meglátjuk mi sül ki belőle" féle viszonyban vagytok akkor kizuhansz a pikszisből
szerintem ez használhatóbb válasz mint 15db "örülnék neki " meg 11db "hát szekptikussá tenne" féle hozzászólás
Az első hozzászólót szerintem sem tántorítaná el, mert van egy olyan megérzésem, hogy nem egy 21 éves nő, hanem egy 29 éves pasi. :-)
Hogy a kérdésre is válaszoljak, biztosan meglepődnék, és értékelném az őszinteségét, hogy nem akarta eltitkolni előlem, mint egyesek teszik. Ha valakibe beleszeretek, vonzódom hozzá, kötődöm hozzá, vágyom rá testemmel-lelkemmel, semmi jelentősége nem lenne számomra, hogy szűz vagy már tapasztaltabb.
Ha minden rendben van köztünk, és a maga természetes módján előbb-utóbb megérik rá a kapcsolatunk, hogy szeretkezzünk, nemhogy nem várnám el, hogy rendelkezzen már tapasztalattal, de még valami meghatót és felemelőt is éreznék abban, hogy egy férfi, akit szeretek, velem élhet át életében először egy olyan élményt, ami szerintem az egyik legcsodálatosabb dolog az életünkben.
Én szeretkeztem már olyan férfival, akinek én voltam az első az életében. Kifejezetten ügyes volt, szépen felfedezte a testemet, és jött minden ösztönösen, a maga természetes módján. Nem kellett "tanítgatni". Lehet, hogy izgult egy kicsit, mint valószínűleg mindenki, de nem szorongott vagy görcsölt, és volt benne annyi határozottság és önbizalom is, hogy nőnek érezhettem magam egy férfi karjai között, nem "tanítónéninek".
Én amúgy sem tartom jónak ezt a "tanítónénis" hozzáállást, hogy azért, mert egyik fél már tapasztaltabb a másiknál, majd ő tanítgatja a másikat, meg instrukciókat ad, hogy mit hogyan is kéne), mert ez nekem kicsit olyan, mintha nem tekinteném teljesen egyenrangú félnek ilyen téren, nem hagynám önállóan "kibontakozni", magától ráérezni dolgokra, hanem azt kívánnám, az én elvárásaim alapján "teljesítsen egy feladatot".
Egész más finoman segíteni, rávezetni dolgokra, úgy mozdulni, hogy segítsek (mert nyilván nem fekszem ott, mint egy darab fa :-) és megint más közölni, hogy mit hogyan is kéne tennie, meg kimondatlanul is azt éreztetni vele, hogy hozzám képes még tapasztalatlan ilyen téren.
Az, hogy nekem mennyire jó egy férfival szeretkezni, az nem azon múlik, hogy neki mennyi tapasztalata van más nőkkel, hanem azon, hogy mi ketten mennyire vagyunk egymásra hangolódva, mennyire tudunk őszinték lenni egymással, mennyire bízom benne, mennyire figyel rám és és mennyire szeretne örömet szerezni nekem.
Pozitív, hogy nem feküdt le csak azért valakivel, mert nem divat manapság szűznek lenni. Értékelném és örülnék neki. :)
23/l
# 7
Kedves tőled, köszönöm a pozitív visszajelzést!
Nem tudom, hogy ő szerencsésnek érzi-e magát velem. :-)
Én mindenesetre szerencsésnek érzem magam mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!