Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi lenne a reakciótok, ha 25 év körüli párotoknak ti lennétek az elsők?
Én is 24 vagyok és annyi is voltam amikor elveszítettem. Csak 2 hónappal később árultam el a barátnőmnek és nem akarta elhinni. Azt mondta, akkor hogy csinálhattam ilyen jól :D (előtte már volt 7 pasija)
Hát én azért örültem ennek a reakciónak, de mindig is bennem volt, hogy vajon hogy tudom majd meglépni azt a szintet, hogy a másik 7-nél jobb legyek. Fura dolog :)
Nagyon bodog lennék!
Mindennap azt csinálnám amit szeret :-)
Nagyon szeretném
Soha nem akarnám elveszíteni
Nagyon jó lenne,ha egesz életemben szeretne
Nagyon jo eletem lennne
Es ha csak tudnam azt hogy azert fekudt le velem hogy boldogítsa magát...
Hát én nem is tudom mit tennék ilyen helyzetben
De az biztos,hogy én mondanám neki hogy nincs-e kedved egy kis dugáshoz,vagy szexhez?
A ferfiaknak mindig az a lényeg,hogy szex legyen az életükben....meg sk hatalmas nagy mellek ....stb....egyébként én most fogom átoperáltatni magamat nőnek,hogy megtudjam,hogy milyen is az,amikor megdugnak.:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Ha tetszik nekem, nagYon örülnék.
Ha nem, akkor meg amúgyse foglalkoznék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!