Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam el? 22/N

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, a vőlegényem egy nagyszerű okos kedves szexi férfi. Imádom. DE! egy fél éve amióta elkezdte a építeni a saját cégét unalmas, monoton az életünk. Az intim dolgaink is lecsökkentenek. Mind2-en sokat dolgozunk. Elfogyott a türelem, nálam biztos. Küzdök de ő fáradt, esti tevékenysége tv. Én még élni akarok vele!!! de ha nem megy... ha már nem érzem a tüzet nem szeretem????
2014. nov. 7. 20:36
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

ne oktasson ki senki ha lehet, a legnagyobb nehézségeknél is mindig mellette vagyok (érzelmi anyagi minden téren).

de fáj ... az érzelmi része.. ha programot akarok egy normális estét NÉHA : válasz fáradt vagyok szerelmem.. hónapok óta.

2014. nov. 7. 20:51
 12/21 anonim ***** válasza:
Szerintem keress egy szeretőt!
2014. nov. 7. 20:53
 13/21 anonim ***** válasza:
24%
#10 lehet igazad van 22 eves a kerdzo elvileg szal lehet a kulso meg tul sokat szamit neki es rajot hogy nem nez ki a csavoja eleg jol ahoz kepest amenyit keres ami meg keves neki.
2014. nov. 7. 20:56
 14/21 anonim ***** válasza:
Azt várod hogy szavazzunk?De akkor az eredménynek megfelelően kell cselekednek különben nem ér.
2014. nov. 7. 20:56
 15/21 anonim ***** válasza:
Én tuti kiverdesném a fogaidat.
2014. nov. 7. 20:57
 16/21 A kérdező kommentje:
a kibírod szex: havi 2.. a program kimerül abban h havi egyszer megyünk tesómékhoz, én is dolgozom heti 6 napot mellett mosok főzök, és az ő dolgaival is foglalkozom. amit tudok leveszek róla. Kedves Férfiak hogy gondoljátok ez nem elég? nem jogos?????????
2014. nov. 7. 21:00
 17/21 anonim ***** válasza:

De jogos,hogy unod,de mit vársz tölünk?

Ha azt írjuk hagyd el,azt fogod írni,hogy annyira jó vele+imádom blablabla,akkor...

2014. nov. 7. 21:04
 18/21 A kérdező kommentje:
mindenen spórolok, nem élem a cicababák milliomos feeling-jét, sokkal boldogabbak voltunk amikor mezei dolgozó volt ő is. elindította, mellette vagyok, de még nem vagyunk 40 éves házasok..
2014. nov. 7. 21:06
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Unod a jómódot????De sajnallak
2014. nov. 7. 21:12
 20/21 anonim ***** válasza:
Heti 6napot dolgozol,főzöl,mosol,takarítasz akkor honnan lenne időd elmenni is akárhova a pároddal?
2014. nov. 7. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!