Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam el? 22/N

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, a vőlegényem egy nagyszerű okos kedves szexi férfi. Imádom. DE! egy fél éve amióta elkezdte a építeni a saját cégét unalmas, monoton az életünk. Az intim dolgaink is lecsökkentenek. Mind2-en sokat dolgozunk. Elfogyott a türelem, nálam biztos. Küzdök de ő fáradt, esti tevékenysége tv. Én még élni akarok vele!!! de ha nem megy... ha már nem érzem a tüzet nem szeretem????
2014. nov. 7. 20:36
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Ha már nem szereted egyértelmű, hogy véget vetsz a kapcsolatnak, de ha csak a tűzzel meg a sok munkával van baj szerintem még egy kis odafigyeléssel helyre lehetne hozni. Persze ha mindkettőtök ezt akarja. :)
2014. nov. 7. 20:37
 2/21 anonim ***** válasza:
36%
xddd leforditom ezt a kerdest: a pasim nem keres eleget el akarom hagyni mert mar fel eve cisnal valamit es meg nem nem elunk fenyuzoen es erzem mar kiszerettem belole.
2014. nov. 7. 20:38
 3/21 anonim ***** válasza:
Tudok erre megoldást.Keress több pénzt és tartsd el a párod.Bár gondolom fordítva szeretnéd.
2014. nov. 7. 20:40
 4/21 A kérdező kommentje:
elozo nem fogok veled vitába bonyolódni mert még azon a szinten sem vagy..
2014. nov. 7. 20:41
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Egy ceget beinditani nem olyan egyszeru dolog. A mai vilagba orulj, hogy van mit enni...
2014. nov. 7. 20:42
 6/21 anonim ***** válasza:
pff
2014. nov. 7. 20:43
 7/21 A kérdező kommentje:
nem fogtátok fel..
2014. nov. 7. 20:44
 8/21 A kérdező kommentje:
mindenben támogatom nem erről van szó! neki sem lesz elég ha csak a barátok leszünk.
2014. nov. 7. 20:47
 9/21 anonim ***** válasza:
56%
Te nem fogtad fel, latszik meg 22 evesen gyerek fejetek van. A ceg miatt agyondolgozza magat, azon kattog egesz nap az agya, hogy minden jo legyen, hogy epitsen valami jovot maganak es NEKED is. Mivel okos tudja miert csinalja. Nyilvan ilyen elet mellett nem lehet partyzgatni minden heten ketszer. Most egy ideig te is kibirod, hogy hetvegente szexeltek. Kicsit gondolkozz mar.
2014. nov. 7. 20:47
 10/21 anonim ***** válasza:
en ahogy latom nem a penzel van gond hanem ahogy le is irtad ,hogy mar nem vagytok szerelmesek egymasba nem toltetek egyutt sok idot es kezditek megunni egymast ,probaljatok valtoztatni a dolgokon vagy ha nem sikerul akkor valjatok el !!!
2014. nov. 7. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!