Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az egyedülálló lányok miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyedülálló lányok miért "sírnak" folyton, hogy nekik nincs pasijuk?

Figyelt kérdés

Az egyedülálló lányok miért "sírnak" folyton, hogy nekik nincs pasijuk vagy, hogy ők nem kellenek senkinek és tesznek ki erre vonatkozó idézeteket, amikor egymásután utasítják vissza a nekik udvarló fiúkat, csak mert azok nem felelnek meg minden általuk elvárt paraméternek? Ezt egyébként az amúgy teljesen rendes és medves lányoknál is már tapasztaltam. Mielőtt bármi félreértés történne, tudom, hogy sok ilyen, vagy ehez hasonló fiú is van, és persze a lányok között is biztos van aki nem ilyen csak eddig még nem találkoztam ilyennel. Természetesen elsősorban a hölgyek véleményére lennék kíváncsi, de természetesen minden segítség jól jön.

19 F

2014. nov. 7. 08:32
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
93%

8assal értek egyet.

Azért gondolj bele abba is, hogy milyen kapcsolat az, ahol az egyik fél "jobbnak tartja" magát a másiknál, akár reálisan is- szebb az egyik, okosabb, tehetősebb, akármi. Ha valakit nem vakít el anyira a szerelem, hogy ezek ne tűnjenek fel neki, akkor bizony valószínű, hogy mindezek aláássák a kapcsolatot, és mehet a levesbe az egész, el se kellene kezdeni. Mert ha én összeállok egy buta pasival, akinek azt is meg kell magyarázni, hogy miért van úgy a szorzótábla, akkor az engem hosszú távon nagyon frusztrálni fog, szellemi fölényem tudatában nem fogom tudni tisztelni őt, és így kárnak jöttünk össze.

Ez csak egy példa, nyilván egy csomó olyan lány van, aki irreális elvárásokkal él az ellenkező nem felé, olyan szinten, hogy meg sem akarja ismerni. Ez számomra teljesen érthetetlen, de ha nekik ez így jó... Idővel majd csak benő a fejük lágya.

22/l

2014. nov. 7. 10:01
 12/37 A kérdező kommentje:
Eddig azok közül a lányok közül, akiknek udvaroltam egyik sem volt felső kategóriás, sőt a 90%-uk olyan volt, hogy a többi fiú aki ismerte őket, mindig gúnyosan és megvetően nyilatkozott róluk. Amivel leginkább nem tudok mit kezdeni, hogy egyik lány se akarta eddig elmondani, hogy pontosan mi a baja velem, csak annyit mondanak, hogy egyszerűen nem éreznek úgy és kész. Ez azért rossz, mert lehet, hogy mindig ugyanott rontom el a dolgot, de mivel ezt nem mondják meg nekem, ezáltal nem is tudok változtatni a dolgokon.
2014. nov. 7. 10:08
 13/37 anonim ***** válasza:

Tapasztalataim szerint egy pasi lehet buta, ha jóképű, akkor a lány ad neki esélyt.

Nekem az egyetlen hibám (nyilván nem az egyetlen, nem kell szó szerint érteni), hogy ocsmány a fejem. Így születtem, és ezen nem tudok változtatni. Hiába vagyok intelligens, kedves, segítőkész, nem sokára diplomával rendelkező egyén, a lányok még csak esélyt sem adnak...

Viszont nem egy olyan csajt ismerek, akinek a párja agyilag zokni, de mégis jóképű.

2014. nov. 7. 10:10
 14/37 A kérdező kommentje:
Felső-közép osztályú családból származom. Minden évben megyünk nyaralni távoli helyekre, nem azért, hogy sütessük a hasunkat, hanem, hogy a másik ország kultúráját megismerjük (szeretem a történelmet és a földrajzot). Emellett van két jó autónk és egy elég nagy házunk, tehát szegénynek egyáltalán nem vagyok nevezhető. Ennek ellenére soha nem néztem le senkit a vagyoni helyzete miatt. Autózni egyébként nem is szeretek, mert utálok állni a dugóban (jogsim sincs pedig a szüleim kifizetnék és még egy használt autót is kapnék, de egyszerűen sajnálom rá a szabadidőmet), sokkal szívesebben utazok tömközzel. A barátaim 90%-a ugyan nem olyan szegény, hogy éhezzék, de nállam mindenképp rosszabb anyagi helyzetben vannak. Egyébként ugyan ez igaz azokra a lányokra akiknek edfig udvaroltam, persze volt köztük tehetősebb is, de olyan amelyik jelentősen gazdagabb lett volna nálam, egy sem. A másik meg, ami a tudásomat illeti,általánosban és gimnáziumban is jó eredményeim voltak és jelentősen több ponttal kerültem be az egyetemre mint ami a ponthatár volt (SZTE), és eddig mindenki azt mondta, hogy inteligensebb és érettebben gondolkodó vagyok a koromnál. Egyébként udvaroltam én már rossz tanuló (de kedves), és jó tanuló lánynak is, de egyiknek se kellettem.
2014. nov. 7. 10:26
 15/37 anonim ***** válasza:
42%

Ja, nem voltak felső kategóriásak a szemetek, mégis elutasítottak :D

Majd ha nem a farkatokkal "gondolkoztok" a párkapcsolatot illetően, és nem soroljátok az embereket külső alapján kategóriákba, akkor esetleg rájöttök, hol b******** el, ESETLEG.

Mellesleg ez egy durván téves elképzelés, hogy a lányok nagy számban utasítják el a fiúkat, akikkel amúgy mindig csak az a probléma, hogy Brad Pittek, és véletlen sem kiábrándultak, vagy lekezelőek, és soha nem gondolkodnak sztereotípiákban, igaz?

Amíg az a véleményetek, hogy a lányok, akik nem minimum amerikai topmodellek, mind szemetek, ha egyedül vannak, és mégis elutasítanak NÉHÁNY srácot (az, hogy ti válogatás nélkül udvaroltok x lánynak, emiatt többnek tűnik az elutasítás, nem a lányok hibája, talán nem kellene ennyire rágörcsölni a témára), mert nincs meg a szikra, addig nektek játékautó való, nem punci, ez a szomorú helyzet.

Az meg külön vicces, hogy tizenévesen sírtok a marha rengeteg csalódásotok miatt...Most komolyan, ennyire üres az életetek?

2014. nov. 7. 10:27
 16/37 anonim ***** válasza:
*hogy NEM Brad Pittek
2014. nov. 7. 10:28
 17/37 anonim ***** válasza:
55%

Igy próbálnak maguknak macsó, gazdag srácot keresni. Gondolják ha sajnáltatják magukat akkor jelentkezik a herceg fehér sportkocsival:)

Ezzel a siránkozásssl csak az a gond hogy rosszul fogalmazzák meg a nők a gondjukat (mint ahogy a 2 kommentelő is írja)

Csak annyit írnak hogy nekik rendes, kedves, hűséges srác kell. DE azt már nem teszik hozzá hogy legyen gazdag, és jópasi is.

Aztán mi csúnyák meg csak kamillázunk hogy miért csak barátként tekintenek ránk, mikor mi rende-kedves-hűségesek vagyunk.

2014. nov. 7. 10:35
 18/37 A kérdező kommentje:
Kedves 15-ös! A kommented hangnemét most nem minősíteném! De a kommentedre válaszolva elmondanám, hogy az, hogy nem felső kategóriás, nem úgy értettem, hogy én őket csúnyának tartottam volna, hanem úgy, hogy a környezetükben levő többi fiúk között nem voltak népszerűek. Eddig senkibe se a külseje miatt szerettem bele, hanem a jelleme miatt. Egyébként az ediggi összes lány akinek udvaroltam az vagy osztálytárs vagy évfolyamtárs (volt közös óránk) volt. Azt, meg ki kérem magamnak, hogy nekem csak azért kell barátnő, hogy dughassak egy jót! Ha csak erre vágynék akkor elmennék egy prostihoz. Én arra vágyok, hogy valakivel boldog legyek, és szerethessek valakit, még akkor is ha sokáig semmiféle fizikai dolog nem történik közöttünk.
2014. nov. 7. 10:40
 19/37 anonim ***** válasza:
55%
Értem, tehát ha nem népszerűek a környezetedben lévő fiúk közt, akkor már a piaci értékük kevesebb, és téged sem utasíthatnak el :D Ez egyre jobb. Azt ugye tudod, hogy egy ember értékét nem az határozza meg, hogy hányan rajonganak érte?
2014. nov. 7. 10:52
 20/37 A kérdező kommentje:
Igen azzal én is egyet értek, hogy nem a környezete véleménye határozza meg, hogy ki mennyit ér és persze nem is az, hogy "mennyije van" (Lázár), csak arra akartam utalni, hogy téves az a feltevés, hogy nekem meg csak a legjobb csajok kellenének, aztán meg sírok, ha én nekik nem kellek.
2014. nov. 7. 10:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!