Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyedülálló lányok miért "sírnak" folyton, hogy nekik nincs pasijuk?
Az egyedülálló lányok miért "sírnak" folyton, hogy nekik nincs pasijuk vagy, hogy ők nem kellenek senkinek és tesznek ki erre vonatkozó idézeteket, amikor egymásután utasítják vissza a nekik udvarló fiúkat, csak mert azok nem felelnek meg minden általuk elvárt paraméternek? Ezt egyébként az amúgy teljesen rendes és medves lányoknál is már tapasztaltam. Mielőtt bármi félreértés történne, tudom, hogy sok ilyen, vagy ehez hasonló fiú is van, és persze a lányok között is biztos van aki nem ilyen csak eddig még nem találkoztam ilyennel. Természetesen elsősorban a hölgyek véleményére lennék kíváncsi, de természetesen minden segítség jól jön.
19 F
8assal értek egyet.
Azért gondolj bele abba is, hogy milyen kapcsolat az, ahol az egyik fél "jobbnak tartja" magát a másiknál, akár reálisan is- szebb az egyik, okosabb, tehetősebb, akármi. Ha valakit nem vakít el anyira a szerelem, hogy ezek ne tűnjenek fel neki, akkor bizony valószínű, hogy mindezek aláássák a kapcsolatot, és mehet a levesbe az egész, el se kellene kezdeni. Mert ha én összeállok egy buta pasival, akinek azt is meg kell magyarázni, hogy miért van úgy a szorzótábla, akkor az engem hosszú távon nagyon frusztrálni fog, szellemi fölényem tudatában nem fogom tudni tisztelni őt, és így kárnak jöttünk össze.
Ez csak egy példa, nyilván egy csomó olyan lány van, aki irreális elvárásokkal él az ellenkező nem felé, olyan szinten, hogy meg sem akarja ismerni. Ez számomra teljesen érthetetlen, de ha nekik ez így jó... Idővel majd csak benő a fejük lágya.
22/l
Tapasztalataim szerint egy pasi lehet buta, ha jóképű, akkor a lány ad neki esélyt.
Nekem az egyetlen hibám (nyilván nem az egyetlen, nem kell szó szerint érteni), hogy ocsmány a fejem. Így születtem, és ezen nem tudok változtatni. Hiába vagyok intelligens, kedves, segítőkész, nem sokára diplomával rendelkező egyén, a lányok még csak esélyt sem adnak...
Viszont nem egy olyan csajt ismerek, akinek a párja agyilag zokni, de mégis jóképű.
Ja, nem voltak felső kategóriásak a szemetek, mégis elutasítottak :D
Majd ha nem a farkatokkal "gondolkoztok" a párkapcsolatot illetően, és nem soroljátok az embereket külső alapján kategóriákba, akkor esetleg rájöttök, hol b******** el, ESETLEG.
Mellesleg ez egy durván téves elképzelés, hogy a lányok nagy számban utasítják el a fiúkat, akikkel amúgy mindig csak az a probléma, hogy Brad Pittek, és véletlen sem kiábrándultak, vagy lekezelőek, és soha nem gondolkodnak sztereotípiákban, igaz?
Amíg az a véleményetek, hogy a lányok, akik nem minimum amerikai topmodellek, mind szemetek, ha egyedül vannak, és mégis elutasítanak NÉHÁNY srácot (az, hogy ti válogatás nélkül udvaroltok x lánynak, emiatt többnek tűnik az elutasítás, nem a lányok hibája, talán nem kellene ennyire rágörcsölni a témára), mert nincs meg a szikra, addig nektek játékautó való, nem punci, ez a szomorú helyzet.
Az meg külön vicces, hogy tizenévesen sírtok a marha rengeteg csalódásotok miatt...Most komolyan, ennyire üres az életetek?
Igy próbálnak maguknak macsó, gazdag srácot keresni. Gondolják ha sajnáltatják magukat akkor jelentkezik a herceg fehér sportkocsival:)
Ezzel a siránkozásssl csak az a gond hogy rosszul fogalmazzák meg a nők a gondjukat (mint ahogy a 2 kommentelő is írja)
Csak annyit írnak hogy nekik rendes, kedves, hűséges srác kell. DE azt már nem teszik hozzá hogy legyen gazdag, és jópasi is.
Aztán mi csúnyák meg csak kamillázunk hogy miért csak barátként tekintenek ránk, mikor mi rende-kedves-hűségesek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!