Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyedülálló lányok miért "sírnak" folyton, hogy nekik nincs pasijuk?
Az egyedülálló lányok miért "sírnak" folyton, hogy nekik nincs pasijuk vagy, hogy ők nem kellenek senkinek és tesznek ki erre vonatkozó idézeteket, amikor egymásután utasítják vissza a nekik udvarló fiúkat, csak mert azok nem felelnek meg minden általuk elvárt paraméternek? Ezt egyébként az amúgy teljesen rendes és medves lányoknál is már tapasztaltam. Mielőtt bármi félreértés történne, tudom, hogy sok ilyen, vagy ehez hasonló fiú is van, és persze a lányok között is biztos van aki nem ilyen csak eddig még nem találkoztam ilyennel. Természetesen elsősorban a hölgyek véleményére lennék kíváncsi, de természetesen minden segítség jól jön.
19 F
Elsőnek igaza is lenne.... DE!
Azért aki elhajt mindenkit, mert ha rájuk néz rosszul lesz, akkor utána ne rinyáljon, hogy hol vannak a rendes pasik, mert ez rohadtul képmutató dolog, hisz nekik nem a rendes pasi kell, hanem, amelyik tetszik neki, tehát az ideálja. Azt közben azt meg nem is tudjuk, hogy q csaj egyáltalán megüti-e a mércét.
Jó, de a nőknél a szelekció minősége, tehát a rosta a fontosabb, a férfiaknál pedig a puszta mennyiség is perdöntő lehet. Van egy ismerősöm, aki őszintén vallja a "lyuk-lyuk" elvet, és már rengeteg, százas nagyságrendű nővel volt... igaz, nagyrészt olyanokkal, hogy te vagy én soha nem nyúlnánk hozzájuk - de ugye mégis úgy érezzük, hogy valahogy király a srác.
A kérdésre válaszolva: a nők számára a "pasi" az elsősorban egy szociális körülmény, nem csak egy szexforrás vagy érzelmi szemetesláda (ezeket megkapják máshogyan is, pl. a szintjüknél jobb pasit, ha eléggé odaadóak, vagy érzelmi szemetesládákat a szintjük alatti, puncijukra áhítozó bétáktól).
Tehát: amikor a nők "a pasi" miatt sírnak, akkor nem az a bajuk, mint neked, hogy nincs kivel dugni vagy megbeszélni a dolgaikat, és nem a rendes, 140 kilós, 150 centis, pólóban, farmerban és sportcipőben járó, háromfogú pistikére áhítoznak, hanem a szociális helyzetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!