Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi van? (többi lent)
A sulimba jár egy nálam 1 évvel fiatalabb lány. Az első évben észre se vettem,sőt idén se nagyon. De pár hónapja barátaimmal futni voltunk ahogy ő is egy barátnőjével. Nem sokkal az előtt,hogy találkoztunk volna velük,elvesztettem 500 ft-ot,amit egy jó negyed óra után hozott utánam ez a lány. Abban a percben beleestem.... Elkezdtem vele beszélgetni facebookon,viszonylag jól ment,de egyszer csak nem írt már vissza.... kb két hét telt el azóta,feladtam már a reményt,erre ma írta,hogy ne haragudjak,hogy nem írt már rég,de nem ért nagyon rá... tudni kell róla,hogy amennyire ismerem,egyáltalán nem bulizós,pasizós,magyarán nem mint a mai tinilányok nagy része,hanem épp ellenkezőleg szorgalmas,sokat tanul,stb
A kérdés az lenne,hogy ezzel,hogy visszaírt,esetleg van még esélyem vele összejönni,vagy hogy egyáltalán jelent-e ez valamit,hogy hirtelen a semmiből újra felbukkant?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!