Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iszonyúan hiányzik, ti ilyenkor mit csináltok?
Jaj, sorstárs! Nos, skype ezerrel, illetve telefon, amikor pedig lehetőségünk van rá, folyton együtt vagyunk!! :)
Én is sokszor vagyok nagyon szomorú, mert borzasztóan hiányzik, nekem ilyenkor még jól is esik kisírni magam, esetleg szólok neki, hogy ez van, és akkor megvigasztal :)
Szóóóval nálam Ő a megoldás főként :)
Nem sajnáltatom.
De ez egyszerűen kínzó. Nem tud semmi lekötni, folyton rá gondolok, meg milyen jó lenne ha ott lennék vagy itt lenne, és ekkor jön a sírás érzés.
Nagyooon hiányzik!!!
Általában szorongatom és szagolgatom a pólóját perverz módon, vagy más itt hagyott cuccát, de most az sem tud nyugtatni, mert most nincs itt semmije! :(
Szerelem... :)
Mára kialudtam azt a szörnyű érzést.
Ennek ellenére én azt mondom a távkapcsolat ezerszer jobb egy normál kapcsolatnál!
Ismerem az érzést, kb másfél éve vagyunk így távol egymástól, heti-kétheti találkozás, és amikor kicsit hosszabb időt el tudunk tölteni együtt, az annyira jó, és közvetlenül utána a legrosszabb. Nem tudom, hogy lehet, de valahogy mindig túl kell élni-aztán pár nap múlva én spec mindig előrenézek és várom a következő talit.
A sírás jót tesz, jót tehet még, ha utána tudtok telón/skypen beszélni, hogy ne legyen annyira éles az átmenet az együttlétből a hiányba.
Tegnap este olyan jó volt, hogy csörög a telefenom, mondom melyik már az megint?
És mikor érte nyúltam olyan mérhetetlen boldogság öntött el hogy a Szerelmem nevét írta :3 Aztán beszéltünk, majd 2 óra múlva megint felhívott.. Így már nem is hiányzott annyira. De csak míg beszéltünk, aztán megint hiányzott, de nem az a pusztító érzés mint hétfőn :)
Távkapcsolat, imádom, egyszerűen imádom. Itt tényleg kibírod az igaz érzelmeid mutatni, még ha várni is kell rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!