Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfelelési kényszer vagy minek lehet ezt nevezni?
Két hónap mulva 18 vagyok, fiú. Még nem volt egy rendes kapcsolatom sem, tapasztalatlan vagyok. Viszont elkezdtem lányokkal beszélgetni, sajnos csak interneten keresztül. (mielőtt kapnám a savazást, hogy miért neten - hát azért mert másképp nem tudok kapcsolatba lépni vele, nem egy helyről vagyunk).
Neten jól elbeszégetek, de találkozni sem lenne rossz. Na és itt kezdődik a probléma. Nem merek találkozni, ha arra gondolok, hogy találkozni kéne akkor görcsbe rándul a gyomrom és elkezdek félni. Tudom ez nem férfihoz méltó viselkedés, de mégis ez van. Mi van ha nem tetszek neki? Ha nem tart olyannak mint amilyennek megismert?
Hogy lehetne ezt leküzdeni?
Az első lépés, a telefonálás netes beszélgetés után.Ha az stimmel és láttatok egymásról fotókat,akkor TALÁLKOZNI KELL.
Ne fossál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!