Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak addig érdekel, amíg nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak addig érdekel, amíg nem kölcsönös? MIÉRT?

Figyelt kérdés

Sosem volt barátom.De tudom én vagyok a hibás.

Valami viszont nagyon nem stimmel velem, ugyanis ha megtetszik nekem egy fiú és utána kiderül,h ez kölcsönös hirtelen már nem érdekel.Csak addig foglalkozom vele,míg nem vagyok benne biztos,h bejövök neki,onnantól hidegen hagy. Így viszont sosem alakulhat ki semmi. Ördögi kör.

Ez most nem a szokásos panasz akar lenni, egyszerűen csak kiváncsi vagyok más véleményére.

Ez valami agyi probléma? :D most komolyan, forduljak orvoshoz?

19/L

2010. jan. 26. 23:27
 1/4 anonim ***** válasza:
olyan csávó kell neked aki kéreti magát kicsit mindíg.én is szoktam ilyen lenni,de ez sok mindenkinek nem jön be.de majd ha egyszer szerelmes leszel és jó nagyot koppansz,akkor majd kicsit formálódik az értékrended ilyen téren is.annak örülj h a mai világban örömet akar neked szerezni valaki.
2010. jan. 26. 23:32
 2/4 anonim ***** válasza:
ez nem agyi, ez mentális probléma és nem kell orvoshoz fordulni.
2010. jan. 26. 23:35
 3/4 anonim ***** válasza:
én pasi vagyok és én is sajna ilyen vagyok mint te. Ha kiderül h kölcsönös akkor már nem is érdekel annyira :( De szerintem ezt majd kinőjük.
2010. jan. 26. 23:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is ilyen voltam sokáig,illetve korszakaim voltak!Több probléma is lehet: nem túl izgalmasak a férfiak,nem vagy még lelkileg felkészülve egy kapcsolatra,vagy ha esetleg volt már csalódásod,esetleg tudat alatt tartasz,félsz vmitől!Ha eljön az a férfi aki tényleg neked való,akkor azt nem fogod megunni,tuti....!23/L
2010. jan. 27. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!