Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 15 éves fiu vagyok karácsonykor megismertem egy 15 éves roma lányt és beleszerettem de az érzelem kölcsönös, és én úgy érzem hogy ő az igazi akire vártam életemben de viszont a szüleim ellenzik mit tudnák tenni?
lőjétek egymást fejbe nem kelletek magyarországnak.
azt majd a csaj szétlopkodja a családod: D
Igen vértócsa, és bandaháború lesz mindenhol, és mindíg ha elszaporodnak a cigányok... Nézzétek meg... 20-30éve mennyi cigány volt, meg 60éve semmi cigány nem volt Magyarországon, de nem hogy Magyarországon, az egész világon...
Ezek a retkes ge*i dögöd elfoglalják Magyarországot... Utánna jön Románia, Szlovákia... Ezek olyan mint a dögvész csak terjed és terjed... Senki nem tudja őket megállítani!!
EGY MEGOLDÁS VAN!!! NYISSÁTOK MÁR KI A SZEMETEKET MOCSKOS POLITIKUSOK!!!
MÉG SEGÉLYCSOMAG???
MILLIÁRD MEG MILLIÁRD SOK FORINTOT OSZTUNK KI NEKIK SEGÉLYRE, AMIT EGY MAGYAR EMBER BETEGEN SEM KAPNA MEG!!! TISZTA FELESLEG!!!GONDOLJATOK BELE HÁNY ISKOLÁT MEG KÖZINTÉZMÉNYT TUDNÁNK FELHÚZNI BELŐLE???
EZ A BAJ B@SSZÁTOK MEG!! Milliárdokat kiosztunk segélyre!
Havonta egy család simán bezsebel 2-300ezer forintot! És még fel is vannak háborodva, hogy kevés a pénz, mikor egy normális Magyar családban 2gyerek max, és keresnek a szülők közösen max 140ezer forintot(túloztam)... Hát a
jó édes k*rva annyukat!
Ezek meg csinálnak 15-30gyereket??
Ismerek olyan cigány putrit, ahol 13gyerek van, egy 2009es BMW 745, és se kerítés, az udvar egyfolytában tiszta sár, és a házuk is egy romhalmaz!!
Autó, sok gyerek meg az ARANY ezek őrülnek meg érte!
Ennyi rolluk a véleményem!
Aki meg fajgyűlölőzik meg bunkózik, az próbáljon már meg élni közöttük kb 2órát ha bírna az illető, mert ellopják tölle a pénztárcáját, telefonját, ékszereit mindent!
EZEK AZ ÁLLATOK NEM EMBEREK!!!
DÖGÖLJÖN AZ ÖSSZES CIG@NY!!!
HITLER CSINÁLTA JÓL!!! FOLYTASSUK A MUNKÁSSÁGÁT, MÍG NEM KÉSŐ!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!