Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, hogy tudni akar mindent exemről a pasim?
Alapos munkát végzett a válogatással az biztos.
Szerinted a több száz pasi közül aki oda volt érte, miért pont engem választott?
Hoppá! Pont azért.
Önbizalom hiányos a fickó, vagy csak szimplán nem elég érett és egy idióta versenynek fogja fel azt, hogy ki hány emberrel volt már. Ez elég biztosra merem állítani, mert fiatalabb koromban ugyanilyen voltam az első komoly barátnőmmel.
F/25
"Természetesen egy igényes pasi kipuhatolja, hány pasival rongykodott előtte."
Amikor barátnőd van, te úgy fogod fel, hogy veled "rongykodik"? :-)))
"Mégha nem is direktbe kérdezgeti meg, hanem úgy intézi hogy csak mellékesen derüljön ki."
Ha a lány nem akarja elmondani, akkor nem fog "mellékesen kiderülni".
Kérdező, szerintem nagyon nincsen rendben, ahogy ebben a kérdésben viselkedik a pasid. Vagy meg van roggyanva a szexuális önbizalma, vagy úgy tekint a nőre, mint a férfi egyfajta "tulajdonára", vagy a kettő együtt, egymást súlyosbítva.
A jelek szerint ráadásul még annyi önismerete sincsen, hogy fel tudja mérni, hogy hogy fog rá hatni, ha kideríti, amire kíváncsi.
Mondjuk nálam alap, hogy ami köztem és egy férfi között valaha történt, az kettőnk privát szférája, amihez kettőnkön kívül senkinek semmi köze. Sem barátnővel, sem senki mással soha nem beszélnék ki az intim kapcsolatunkra vonatkozó részleteket, sem egy következő párkapcsolatban nem téma semmilyen vonatkozása.
Ami történt, szerintem fogd fel úgy, mint tapasztalat, amivel megfizetted a tanulópénzedet, és vond le belőle a tanulságot a jövőre nézve.
Kedves 18. hozzászóló!
"képzeld én is túl vagyok már több ( 3 ) komolyabb kapcsolaton..."
Ez azt jelenti, hogy a saját értékrended és felfogásod szerint te már értékcsökkent, "használt árucikk" vagy a társkeresési piacon, ami ugyanúgy nem kell senkinek, mint ahogy neked nem kéne egy haszált zokni?
"flegmázást pedig ne nekem, vagy hogyha mégis nekem, akkor élőben tedd ezt :)"
A flegmázás roppant távol áll tőlem. Nem flegmázásból írtam a 8. hozzászólást, hanem finom iróniának szántam, azzal az üzenettel, hogy ha te nem veszel feleségül minden nőt, akivel szexuális kapcsolatod volt, akkor milyen erkölcsi alapod van "használtnak" minősíteni azokat, akiket valaha szerettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!