Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, hogy tudni akar mindent exemről a pasim?
1-es mi nok emberi lenyek vagyunk, tudom durva ezt hallani :D szerinted ugy 18-19 eves kor felett hany szuz csajjal fogsz ismerkedni?
Kerdezo a pasid, mar bocs de kisse kretennek tunik.
Feltehetoen onbizalom hianyos es birtoklas manias.
Természetesen egy igényes pasi kipuhatolja, hány pasival rongykodott előtte. Mégha nem is direktbe kérdezgeti meg, hanem úgy intézi hogy csak mellékesen derüljön ki.
Nekem sem kellene egy túlhasznált csaj...
# 1
Jó sejtem, hogy te mindjárt feleségül is vetted azt a nőt, akivel életedben először szeretkeztél (feltéve, hogy volt már ilyen)? :-)
Te jo eg itt milyen valaszok vannak....
Nezd ha tudod h csak kiakadna akk szerintem fullents. Filmekben hallottam ezt:
A szamot amit a pasi mond oszd el harommal es megkapod a valosat, a csajet szorozd meg harommal es az lesz az igazi :D
Most minek kellett 0%-ot adni??
Igenis nekem ha 1-2nél több pasival volt már az SOK!
Ez összhangban is van azzal hogy a fiatal és szolíd csajokat szeretem, és a bnőmnek is csak 1 kapcsolata volt előttem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!