Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a jobb? bov lent.

Figyelt kérdés
Naszoval tegnap irtam hogy az egyik lanyba(akivel jo barok vagyunk es mindig jol elbeszelunk meg ilyenek) mar tavaly beleszerettem es el is mondtam neki hogy tetszik meg hogy szeretem de pont akkor jott ossze a volt pasijaval ami nagyon szarul eset.azota eltelt kb 3 honap meg mindig jo baratok vagyunk es nagyon jol eldumalunk szinte izzik a levego neha koztunk meg ilyenek.De hat en meg szeretem de mivel baratja van ezert nem merek ra hajtani nehogy a baratsagunk is ramenjen.Azutan meg a multheten kiprobaltam hogy erdeklem e meg vagy nem es 3-4 napig nem beszeltem vele meg nem is koszontem es az egyik nap kerdezte hogy miert csinalom ezt vele hogy ne beszelek vele meg hogy nem koszonok neki mondjuk nem mondtam meg az igazat>:) de szerintem ez mar jo jelnek veheto.Aztan valameik nap meg halottam hogy valaki szerint nem is nagyon erdekeltem meg nem is nagyon jottem be neki meg minden.ami fura hisz gyakran ir ramneos szovegeket messen meg mond ha dumalunk.Es aszem hogy most meg a baratjaval mar nincs nagyon joban mert nem talakoznak annyit mint eddig a lany is mondta hogy tortent valami de nemakar role beszelni es megint keresi atarsasagomat mint regen es hogy nem e jelent ez valamit mert ha igen akkor rahajtanek de ha nem akkor hagynam a fenebe.Vagy csak nagyon ki akar velem cseszni.Ha van otletek kerlekirjatok barmilyen is csak nelegyen nagyon ertelmetlenes zagyva.Elore is koszonom
2010. jan. 26. 19:00
 1/2 anonim ***** válasza:
hosszabbat nem tudtál írni, barátom?:)
2010. jan. 26. 19:02
 2/2 anonim válasza:

Próba szerencse. Kedveskedj neki, de csak akkor hajts rá 100%-ig ha már nincs meg a barátja, legyél mellette, hogy érezze neked számít, hogy mi a helyzet vele és, hogy minden érdekel, ami vele kapcsolatos. Ha komolyan gondolod és tényleg szereted akkor azt tartod fontosnak, hogy boldog legyen. Érd el ezt korrekt módon, de vigyázz, hogy nehogy kihasználjon, ha nem érzed később sem biztosnak, hogy ő mit érez akkor ne lohold még jobban bele magad, de ezek előtt beszélj vele nagyon sokat őszintén, mert ennél jobb módszer nincsen az egymás megismerésére. Sok sikert!

21L

2010. jan. 26. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!