Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Elvennél feleségül? "

Figyelt kérdés

Már egy ideje motoszkál bennem a gondolat, ha egy férfi igazán szeret egy nőt, akkor miért hezitál hozzákötni magát egy életre?

Mert nap-mint-nap elhangzik hogy "szeretlek így, szeretlek úgy", aztán csak együtt élünk, vagy élettársak...oké, hogy a házasság sem örökre szól, de a szándék már jobban ott van benne nem?!

Tényleg ennyire félünk az elkötelezettségtől, hogy egy emberhez kell tartozni?

És ha félünk tőle, miért ahhoz az emberhez megyünk, akiből ezek szerint kinézzük, hogy lehet, később nem szeretnék?

Szeretném tudni mi a véleményetek erről!

2010. jan. 26. 17:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kedves tőled, Én is örömmel olvastam végig az álláspontodat, több mint tanulságos volt. :) Hidd el, több házasságra készülődő nőt láttam már, mint gondolnád....Mind nagyon boldog volt, amikor ruhákat próbálgathattak. Bennem már az is felmerült néhány esetben, hogy csak azért akarják az egészet, hogy lehessen esküvői ruhájuk....:D
2010. jan. 28. 14:39
 12/13 A kérdező kommentje:

A ruha csak a bónusz! :d

Persze hogy minden nő álma hogy egyszer igazán gyönyörű lehessen, hogy mindenki azt mondja rá, hogy hű, ez igen!

Meg persze a párja is azt mondhassa, milyen szerencsés hogy ilyen gyönyörű menyasszonya van!

Biztos igaz amit mondasz, anyagias világban élünk ahol sokaknak státusz a házasság! "Ha nem vagy elég tehetséges a munkában, családot alapítasz, hogy tehetséges partner és szülő légy, legalábbis a látszatát keltsd!"

És én is láttam már "boldog párt" savanyú képpel végigüllni a saját lagziját! :/

Fel vagyok ruházva kellő szarkazmussal az ilyen "imidzs-házasságok" terén, mégis van bennem optimizmus, mert más értékrendet képviselők közé tartozom!:)

De kár általánosítani, igaz kevesebb a pozitív kivétel, de van! :)

Ha majdan a lagzim három személyes lesz(párom meg én plussz a pap) a szabad ég alatt, a ruhám emg egy szál lepedő rámtekerve, én benne vagyok! :D

2010. jan. 29. 03:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem meg aki annyira a "papírra hajt", egyértelmű, hogy tele van önbizalomhiánnyal, megfelelési kényszerrel és visszaigazolást vár, hogy létezik olyan személy, aki Vele akarja leélni az életét.
2013. febr. 24. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!