Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért izgatnak sokkal jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért izgatnak sokkal jobban a "rossz fiúk"?

Figyelt kérdés
Valamiért nem bírom, ha egy pasi túl "nyálas", mindenre rábólint, nem irányít.. Viszont a rosszfiúk átveszik az irányítást, és nem adják oda magukat egyből! Normális ez hogy nem bírok túl normális pasikkal lenni? :S
2010. jan. 26. 17:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%
Tudom,hogy fáj az igazság,de majd ha valamelyik kis kedvenced kioszt egy k..va nagy pofont,akkor majd elgondolkozol.Hiába pontoztál le,ez az igazság.Jah,és attól,hogy valaki rendes és romantikus,még nem feltétlenül lesz nyálas és unalmas.Ezt csak a magadfajták képzelik. Üdv.: 17:33-as.
2010. jan. 26. 17:49
 12/19 anonim ***** válasza:
ez így normális, ez az ösztönök rendje, csak a sok csaj nem meri bevallani
2010. jan. 26. 18:07
 13/19 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy ezt az ösztönök diktálják,de be kéne már látni végre,hogy nemcsak ösztönök léteznek,hanem józan ész is.Elvégre nem állatok vagyunk,hogy csak az ösztöneink után menjünk.Mondjuk felesleges ezt magyarázgatni,úgysem érdekel senkit,és nem is érti meg,akinek meg kellene értenie...
2010. jan. 26. 18:11
 14/19 A kérdező kommentje:
nem feltétlenül a pofonokra meg ilyesmikre gondoltam, hanem arra hogy tök magabiztosak, tudják mi kell a nőnek és el is érik.. és a csaj kéretheti magát a pasi úgy is tudja hogy akarja őt..
2010. jan. 26. 18:21
 15/19 anonim ***** válasza:
Akkor Te összetéveszted a rosszfiú,és a magabiztos fiú fogalmát.Attól még nem lesz valaki automatice rosszfiú,hogy van önbizalma.Viszont ha bunkó,nagyszájú,iszik,dohányzik,káromkodik,arcoskodik,más nőjére pályázik,akkor fennáll a veszély.
2010. jan. 26. 18:33
 16/19 anonim ***** válasza:

Ajj istenem a lányok nagy része annyira s e g g h ü l y e itt, hogy az már fááááj! Én azt hittem, hogy a normális az a két véglet közti valamit jelent. ÉS a papucsság meg f aszkalapság a két véglet, mindegyik eszetlenség. És akkor nem tudom, a normált meg az abszolút papucst miért kell egynek venni? Szerintem vannak jó néhányan, aki kinéznek valahogy és intelligensek is, és meg vannak azok a dolgok benne, amik említve voltak, (saját vélemény, kedves, magabaiztos stb..) Csak hát érettnek kéne lenni az életben, nem beleugrani a marhaságba, de hát lehet ahhoz meg kéne erőltetnie magát az embernek...

F-22

2010. jan. 27. 09:28
 17/19 anonim ***** válasza:
Igen,tudjuk,hogy nem ez a két véglet létezik,de nekem a rosszfiú az rosszfiú.A papucs meg papucs.Én a normálisat szeretem,mint azt már kifejtettem.A Kérdező viszont végletekben gondolkodik,és nem látja át a különbségeket fiú és fiú között.Majd felnő,és rájön,ki milyen,merre,meddig.Nem tartom magam egyébként s..gghülyének.
2010. jan. 27. 11:37
 18/19 anonim ***** válasza:
Engem ha egy csaj megpróbálna megpofozni, nem ütnék vissza, de mikor elsütné a pofont gyengéden megfognám a karját és megcsókolnám:D hehe
2010. jan. 27. 13:21
 19/19 anonim válasza:
én is igy vagyok ezzel de nem telejseggel igaz az amiket irtok nem az a lényeg hogy verjen meg övültsön velem hanem az hogy meghóditson és van benne egy olyan vonzalom ami másokban nincsen =) egy olyan kedves de mégis megvan benne egy határozottság azaz ami elcsavarja a fejünket =)és igen a legtöbb lánynak az ilyen pasik jönnek be =)
2014. aug. 29. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!