Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért izgatnak sokkal jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért izgatnak sokkal jobban a "rossz fiúk"?

Figyelt kérdés
Valamiért nem bírom, ha egy pasi túl "nyálas", mindenre rábólint, nem irányít.. Viszont a rosszfiúk átveszik az irányítást, és nem adják oda magukat egyből! Normális ez hogy nem bírok túl normális pasikkal lenni? :S
2010. jan. 26. 17:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
24%
a normális az unalmas, és aki ne veszekszik az is unalmas, én is így vagyok vele :)
2010. jan. 26. 17:16
 2/19 anonim ***** válasza:
45%
vagyis nem kell hogy veszekedjen, csak néha ellenkezzen, úgy több színt visz az életbe :)
2010. jan. 26. 17:18
 3/19 anonim ***** válasza:
Höh, ha ennyi nőnek tetszik a rossz fiú akkor a gimiben elkezdek majd bunyózni mindenkivel
2010. jan. 26. 17:19
 4/19 anonim ***** válasza:
94%
Azt gondolod,hogy a rosszfiúk mellett izgalmas az élet,ezenkívül Te majd jössz,és megváltoztatod Őket.Van egy rossz hírem.Ez csak mese.A rosszfiúk csak addig kedvesek és aranyosak,amíg az érdekeik megkívánják.Aztán utána majd ejthetsz értük sok-sok könnycseppet,akkorsem fognak megváltozni.Mindig ők lesznek azok,akik beléd rúgnak és megaláznak.A fene nagy izgalmas életről meg csak annyit,hogy ők is ugyanolyan büdöset sz..nak,mint más,és teli vannak hibákkal.Ott döfik a hátadba kést,ahol tudják.Jah,és némelyik ezt még szószerint is értelmezi.Ha akarsz gazdagodni némi negatív tapasztalattal,és átbőgött éjszakákkal,akkor hajrá!A TE életed,ott b@szod el,ahol akarod! Egy lány
2010. jan. 26. 17:23
 5/19 anonim ***** válasza:
54%
veszekedjél csak velük ha az annyira izgalmas, a 2. saller után rájössz...
2010. jan. 26. 17:34
 6/19 anonim ***** válasza:
Én is a "rossz" fiúkat szeretem jobban csak azt nem bírom már hogy annyi fájdalmat tudnak okozni!:S
2010. jan. 26. 17:34
 7/19 anonim ***** válasza:
Kedves 17:23 minek veszekedsz, te is látod az övékét fújják napestig rosszfiuk így rosszfiuk úgy. Hadd csinálják... én meguntam az egész hóbelevancot...
2010. jan. 26. 17:38
 8/19 anonim ***** válasza:
0%

Ez nem normális de a nők 90% ilyen nem kellenek a szép beszédek meg a szeretet csak a pofonok.

Én is ilyen vagyok hogy szeretem a lányok kedvébe járni

de akkor átbasztak mióta keményebb stílusom azózota meg szeretnek szóvalha nem tetszik valami dir egy pofon!

2010. jan. 26. 17:40
 9/19 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem veszekedek,csak elmondtam a véleményemet,és válaszoltam a kérdésre.Erre való ez az oldal.
2010. jan. 26. 17:41
 10/19 anonim ***** válasza:
Már látom mi lesz a következő kérdésed: Megcsalt mit tegyek?:)
2010. jan. 26. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!