Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit vesz a párjának valentin-napra?
Figyelt kérdés
lövésem sincs2010. jan. 26. 15:11
1/11 anonim válasza:
Ha te fiú vagy,akkor vegyél 1 szál rózsát.
2/11 anonim válasza:
Mi semmit nem veszünk. Megállapodtunk abban, hogy egy erotikus társasjátékot játszunk majd, és az ahhoz szükséges kellékeket (tejszínhab, pezsgő, csoki stb) "vesszük" úgymond egymásnak.
3/11 anonim válasza:
Ha fiú vagy, vegyél egy csokor rózsát,mellé egy bonbont, vagy nyakláncot, vagy vmi plüst.
Ha lány vagy ,akkor már nehezebb eldönteni( a pasiknak olyan szar ajit venni....) vegyél vmi ezüstöt...szentem
4/11 A kérdező kommentje:
lány vagyok.ezsütöt nem akaok,mert azrt annyira nem nagy dolgo a valentin nap.csak nem tudom mit vegyek
2010. jan. 26. 15:37
5/11 anonim válasza:
Mi is megbeszéltük, hogy hanyagoljuk a vásárlást, neki most volt szülinapja, nekem meg februárban lesz. Az bőven elég! Max egy vacsi belefér, de még nem biztos az se. Ha úgy állok anyagilag én spontán is vásárolok neki, ha látok valami jót!
6/11 anonim válasza:
én most költözök majd,párom kap egy kulcsot a lakáshoz:)
azt bele kis dobozba,a kis dobozt nagyobb dobozba,azt mégnagyobb dobozba,meg mégnagyobb dobozba:D
párom olyan ilyen téren mint egy gyerek,imád bontogatni:D
L
7/11 anonim válasza:
Mi nem tartjuk. Ha szereted párod, szereted mindennap, nem csak február 14-én. Apró figyelmességek, kis kedvességek, az év mindennapján meg vannak.
8/11 anonim válasza:
Sztem vmi csodás szex az felejthetetlenebb lenne,mint egy apró mütyűr!ha van egy kis pénzed,akkor vegyél 1-2 szexi cuccot,ha nincs,akkor az otthoni kis szexi tanga,magassarkú párosítás is tökéletes!Öltözz át vhogy,majd mondd...mostmár készen állok,remélem te is.... :) a többi már csak fantázia :) :) Én is ezt alkalmazom :)
9/11 anonim válasza:
Ha lány vagy süss-fözz valami kedvencét.
10/11 anonim válasza:
En utalom a Valentin napot, de hat eros marketing, megtartjuk.
De megbeszeltun semmi ajandek, iden akarunk elkoltozni a szuleitol, na az eleg ajandek lesz.
En fogok fozni vm finomat, es gyertyafenynel megesszuk, majd .... Hat vegtere is a szerelem "unnepe", nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!