Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi ez a hülyeség? Saját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a hülyeség? Saját magamon sem igazodom ki? Szakítás téma

Figyelt kérdés
Már régota éreztem, hogy nem illünk össze a párommal, hiába van gyerek, teljesen elhidegültünk egymástol, a vége felé már semmi kommunikácio, se szex nem volt. Nekem meg is tetszett valaki más, akivel persze nem lett semmi. Majd egyszercsak beleszeretett egy lányba, és elhagyott. Azota úgy érzem, elpusztulok, annyira hiányzik, és annyira szeretem. Mi ez, most komolyan? Mitől lettem egyszerre szerelmes most? Valakivel volt hasonlo?
2014. okt. 31. 19:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Aztán 3 hónap múlva megkérte a kezem:) Ennek már majdnem 18 éve.
2014. okt. 31. 20:23
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha egy harmadik fél be tud férkőzni két ember intim párkapcsolatába, akkor ott már régen hibádzik valami és sosem a harmadik fél a hibás. Még akkor sem, ha galád módon direktbe csábított. Mert aki szerelmes, ahol minden rendben van az nem hódol be másnak. Se férfi, se nő.

Ha a párod elhagyott, akkor lépj tovább te is. Próbáld meg ezt az egészet magadban lezárni, feldolgozni és nézz előre. Találd meg a helyed a világban nélküle. Ha valami véget ér, az mindig valami másnak a kezdete is egyben.

2014. okt. 31. 20:35
 13/13 anonim ***** válasza:

*Még akkor sem, ha galád módon direktbe csábított

Senki nem csábított direktbe, pedig mindenkinek ezt a szöveget nyomta, mert az igazsághoz mindig is gyáva volt. Amit meg tett azért felelőséget vállalni az mindig is büdös volt.

egyébként az új kis nőt ostromolta a srác,és el is vette 1 éven belül és nem is kicsit ostromolta.

2014. okt. 31. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!