Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elvitték előlem a lányt. Most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvitték előlem a lányt. Most mihez kezdjek?

Figyelt kérdés
Sokáig halogattam dolgot, és tudom hogy az én hibám az egész de most semmit nem tudok kitalálni hogy mit tegyek. Szétválasztani nem akarom őket. Mihez kezdjek most. Túl régóta szeretem ahhoz hogy elfelejtsem, és valójában nem is akarom. De most tanácstalan vagyok teljesen. Mit tegyek?
2014. okt. 31. 19:04
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod utolsó, de én azert még reménykedek benne hogy együtt lehetübk még. Nem nagyon szeretnék lemondani róla. Nem biztos hogy idáig sikerült volna eljutnom nelküle. Ezt ő ugyan nem tudja de így is megváltoztatta az életemet pozitív irányba. Adott nekem egy célt és ezt szeretnem elerni.
2014. nov. 4. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!