Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvitték előlem a lányt. Most mihez kezdjek?
Mi az hogy elvitték előled?
Hány éves vagy? És felejtsd el..
Beleszerettem nyáron egy srácba. Ősszel elhatároztam egy bulin, hogy lépni fogok felé, és éreztetem, hogy ez már nem csak barátság, de mire észbe kaptam, egy másik lánnyal csókolózott, akivel végül nem jött össze, mondván nincs még túl az előző kapcsolatán.
Vártam türelmesen, úgy éreztem, a következő bulin végre tiszta vizet önthetek a pohárba, de nem így lett, a másik lánnyal érkezett kéz a kézben. Ha igazán szereted, akkor ismered is. Meg tudjátok beszélni, hogy érez a srác iránt, mennyire komoly a kapcsolatuk, és ha látod, hogy szinte lebeg a boldogságtól, akkor könnyebb. Hidd el, ha most vele jött össze, akkor nem elkéstél, hanem esélyed sem volt. Ami szomorú, de legalább segíthet a tovább lépésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!