Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elvitték előlem a lányt. Most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvitték előlem a lányt. Most mihez kezdjek?

Figyelt kérdés
Sokáig halogattam dolgot, és tudom hogy az én hibám az egész de most semmit nem tudok kitalálni hogy mit tegyek. Szétválasztani nem akarom őket. Mihez kezdjek most. Túl régóta szeretem ahhoz hogy elfelejtsem, és valójában nem is akarom. De most tanácstalan vagyok teljesen. Mit tegyek?
2014. okt. 31. 19:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Keress egy átmenetit, és ha szakított a mostanival, menj rá.
2014. okt. 31. 19:06
 2/11 anonim ***** válasza:
Főzzél pálinkát. Mert azt szeretem.
2014. okt. 31. 19:06
 3/11 anonim ***** válasza:

Mi az hogy elvitték előled?

Hány éves vagy? És felejtsd el..

2014. okt. 31. 19:08
 4/11 A kérdező kommentje:
Már főztem, de nagyon nem érdekel hogy te mit szeretsz. Az előpárlatot megkaphatod
2014. okt. 31. 19:08
 5/11 anonim ***** válasza:
Nézd, nem szereted eléggé. Ha igy lenne, már ti lennétek egy pár.
2014. okt. 31. 19:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Próbáld meg túltenni magad rajta és vond le a tanulságot...legközelebb hamarabb cselekedj.
2014. okt. 31. 19:14
 7/11 A kérdező kommentje:
Hidd el eléggé szeretem most is. Itt nem ezzel volt a gond. Hanem volt sosem olyan helyzet ahol beszélni tudtam volna vele. Amikor meg lett volna mi derül ki előző nap? Már foglalt..
2014. okt. 31. 19:15
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy túltudnám tenni magam rajta.
2014. okt. 31. 19:21
 9/11 anonim ***** válasza:

Beleszerettem nyáron egy srácba. Ősszel elhatároztam egy bulin, hogy lépni fogok felé, és éreztetem, hogy ez már nem csak barátság, de mire észbe kaptam, egy másik lánnyal csókolózott, akivel végül nem jött össze, mondván nincs még túl az előző kapcsolatán.

Vártam türelmesen, úgy éreztem, a következő bulin végre tiszta vizet önthetek a pohárba, de nem így lett, a másik lánnyal érkezett kéz a kézben. Ha igazán szereted, akkor ismered is. Meg tudjátok beszélni, hogy érez a srác iránt, mennyire komoly a kapcsolatuk, és ha látod, hogy szinte lebeg a boldogságtól, akkor könnyebb. Hidd el, ha most vele jött össze, akkor nem elkéstél, hanem esélyed sem volt. Ami szomorú, de legalább segíthet a tovább lépésben.

2014. okt. 31. 20:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Az élet első szabálya: Soha ne add fel! Ez a legfontosabb és ez járjon mindig a fejedben. Sok ember átesett már azon amin te, nem egyedi az eset. Fel kell állni, le kell porolni a nadrágot és igen is tovább kell menni. Miattad nem áll meg az élet, ha leragadsz, akkor nagyon sok mindenről maradsz le komám. Most lehet mondani, hogy beszélni könnyű, de nekem is jelenleg nehéz időszakom van, párkapcsolat téren, de mégis tudok pozitívan és értelmesen beszélni... egyesekkel ellentétben, akik csak lopják a napot ezen az oldalon és hülye válaszokat adnak. Hallgass rám, menj tovább, kapsz még ilyen pofonokat, ezért jó, hogy ezt most átélted, mert a következőt már jobban fogod viselni. Felejtsd el, menj tovább, sok a hal van a tengerben, amit kifoghatsz és hidd el sok le fog csúszni a horogról. Mondom fel a fejjel, hagyd most el a büszkeséged, arra most nem lesz szükséged és menj tovább.
2014. nov. 3. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!