Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha 23 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha 23 évesen nem látom az élet értelmét?

Figyelt kérdés
Egy nagy senki vagyok, akit senki sem szeret, senkit nem érdekel mi van velem. Ha lenne bátorságom a legszívesebben megölném magam. De sajnos az nincs. Akárhány kapcsolatom volt, mindig hamar elhagytak engem a fiúk. Okot nem mondtak miért. Tiszta rossz tulajdonságom van pl. csendes, túl megértő vagyok, hiszékeny, és naiv is. Legutoljára amióta szakítottak velem, nem is próbáltam sehol sem ismerkedni. Az eddigi pasijaimat is interneten ismertem meg 1 kivételével. Van úgy hogy hetekig ki se mozdulok itthonról. Állandóan rossz a hangulatom.
2014. okt. 31. 18:01
1 2 3
 21/26 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
Belinkelnéd kérdéseid?
2014. okt. 31. 18:27
 22/26 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Belinkelnéd kérdéseid?

Mit csinálsz hetekig otthon? Éhezel? Nem dolgozol?

2014. okt. 31. 18:31
 23/26 anonim ***** válasza:
Ne hagyd el magad, tanulj, tűzz ki célokat, először olyasmit, amit könnyű elérni majd fokozd, hogy legyenek sikerélményeid. Amúgy egyáltalán nem rosszak ezek a tulajdonságaid. Képzeld nekem egyáltalán nem volt még kapcsolatom, de örülök annak amim van, és nem ara koncentrálok, ami nincs. Félig teli legyen az a pohár, ez a boldog élet záloga.
2014. okt. 31. 18:47
 24/26 anonim ***** válasza:
Olyan vagy, mint a magasvékony, csak lányban. Jó, te még csak 60x írtad ki ezt a kérdést máshogy megfogalmazva, ő többször. Nem tudlak sajnálni egyébként, tehetnél az ellen, hogy így érezz, de te csak itt vinnyogsz. Hát akkor további sok sikert.
2014. okt. 31. 18:52
 25/26 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
Akor a magasvékonyal öszejöhetnél
2014. okt. 31. 18:57
 26/26 anonim ***** válasza:
"Van úgy hogy hetekig ki se mozdulok itthonról." - ne haragudj de erről ki tehet, ha nem te? nem hiszem, hogy akárki ott ül melletted és kényszerít, hogy most márpedig nem mész sehova az elkövetkezendő 2 hétben... Hahóóó.
2014. okt. 31. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!