Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha 23 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha 23 évesen nem látom az élet értelmét?

Figyelt kérdés
Egy nagy senki vagyok, akit senki sem szeret, senkit nem érdekel mi van velem. Ha lenne bátorságom a legszívesebben megölném magam. De sajnos az nincs. Akárhány kapcsolatom volt, mindig hamar elhagytak engem a fiúk. Okot nem mondtak miért. Tiszta rossz tulajdonságom van pl. csendes, túl megértő vagyok, hiszékeny, és naiv is. Legutoljára amióta szakítottak velem, nem is próbáltam sehol sem ismerkedni. Az eddigi pasijaimat is interneten ismertem meg 1 kivételével. Van úgy hogy hetekig ki se mozdulok itthonról. Állandóan rossz a hangulatom.
2014. okt. 31. 18:01
1 2 3
 11/26 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#6 mik?

Szegény vagy?

2014. okt. 31. 18:08
 12/26 anonim ***** válasza:
53%
Jó de úgy öld meg magad hogy bekerülj a hírekbe és 10 év múlva tudjanak belőle csinálni egy kis költségvetésű horrorfilmet.
2014. okt. 31. 18:09
 13/26 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
Jobb hangulatod lett a válaszoktól?
2014. okt. 31. 18:10
 14/26 A kérdező kommentje:
Most minek kell idióta válaszokat írni?
2014. okt. 31. 18:10
 15/26 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Rosz tulajdonság azt irod mi a jó?

Hangos, értetlen/érzéketlen, bizalmatlan???

2014. okt. 31. 18:12
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
Most FEHÉR NŐ üzemmódban van. Érezteti, hogy valami baja van, elvárja, hogy rákérdezzünk, de választ nem ad, vagy csak annyit, hogy "hagyjuk".
2014. okt. 31. 18:13
 17/26 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
Szia keres egy nagymenöt aki belédzúg és kész
2014. okt. 31. 18:14
 18/26 anonim ***** válasza:
90%

"Minek kell idióta valaszokat írni?""

Mert mat csak ezt erdemled.

Minek kell 500x feltenni ugyanazt a kerdest? Rengeteg tanacsot kaptal de leszarod,az egyetlen célod hogy sajnaltasd magad.

Valójaban ki se akarsz szabadulni,élvezed a hempergest a posvanyban es időnkent itt keresel megerositest.

2014. okt. 31. 18:16
 19/26 anonim ***** válasza:

Miért nem kezdesz el pasizni és szexelni? A hangulatodnak biztos jót tenne és addig is ismerkednél.

A kapcsolatokat pedig hanyagold egy ideig.

2014. okt. 31. 18:18
 20/26 anonim ***** válasza:
Szokj hozzá az idióta válaszokhoz ez a gyakori sajnos.3-as voltam.
2014. okt. 31. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!