Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy ilyen csajról? El tudnátok vele képzelni kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Természetes derékig érő vörös hajam van, világoskék szemem 196 cm magas mellé 88 kg vagyok.Jól eloszlik rajtam ez a súly nem aránytalan a testem bár a mellemim kicsit kisebbek mint kellene.Szép arcom van(mások szerint)
Ciki lenne velem járni?Eddig mindenki meghátrált amikor komolyra fordultak volna a dolgok :/
2014. okt. 31. 17:58
31/41 anonim válasza:
"Legyél kedves,vicces,társaság kedvelő,nyitott mindenre és máris lesz barátnőd,észre sem veszed :D"
Ha ez igaz lenne akkor 19 évesen találkoztam volna életem első barátnőjével nem pedig 24 évesen, ráadásul, amikor találkoztam vele éppen egy depressziós időszakból jöttem kifelé. Igen egy nőnek valóban csak ennyit kell tenni a társkeresés terén a nagy semmit. Nálunk ez nem így van.
32/41 anonim válasza:
Engem zavarna hogy 28 kilóval nehezebb vagy nálam, az már egy fél ember basszus :D
33/41 anonim válasza:
Mert 60 kiló vagy? :D nagy szélben ne menj ki játszani xD
34/41 A kérdező kommentje:
#31 Tudom hogy megy nálatok 3 bátyám van szoktak nekem panaszkodni :D és nem azért mert nem találnak csajt.Arról meg nem tehetek hogy depressziós vagy,ha nem nyitsz a lány felé ő sem fog feléd.
2014. okt. 31. 20:49
35/41 GipszI válasza:
26 centi és +18 kg a javadra, de a kérdésedre a válasz: Egyáltalán nem. Sok férfinak a gyengéje a vörös ;)
36/41 anonim válasza:
Figyi az unokatesóm(fiú) 13 évesen 192 cm és nem volt már cipő lábára mert az összeset kinőtte.Neki majd biztos ilyen csaja lesz mint te.Nem kell elkeseredni nem csak lányok tudnak magasak lenni :) lesz majd valaki aki teljesen passzolni fog hozzád,meglásd :)
37/41 princessli válasza:
175 :D L de mar nem akarok magasabb lenni :D
38/41 anonim válasza:
Ahh, álmaim csaja. Bár én csak a 190-et ütöm :P
39/41 anonim válasza:
202 cm magas vagyok, 90 kg, szóval tökéletes :)
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!