Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi ertelme egy olyan hazassagn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ertelme egy olyan hazassagnak, ahol a ferj es a feleseg nem alszanak egyutt? Az mar tonkrement, nem?

Figyelt kérdés
2014. okt. 31. 14:08
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Es akkor hogy szerelmeskedtek? Bekopogsz este, hogy atjohetek kedvesem, vagy hogy? :) En pl. szeretem olelni a paromat alvas kozben, simogatni a fejet, a karjat, megpuszilgatni amig elalszik.

Amugy szerintem a szex fontos. Nem igazan ismerek olyan ferfit aki megvan szex nelkul, sot egyaltalan nem ismerek olyat. Nok kozott masabb, de az a pasi akit otthon nem kenyeztetnek eljar mashova...

2014. okt. 31. 15:04
 12/23 A kérdező kommentje:

Itt most nem a 60+- os emberekrol beszelek, hanem 40 koruli parrol.

Persze, jo ha megvan a sajat kis tered, de szerintem az meglehet az egyuttalvason kivul is es nem feltetlenul erre ertette a kutatas.

2014. okt. 31. 15:06
 13/23 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo, ne legyen mar ennyire szegenyes a fantaziad :)

A valasz az hogy ugy ahogy akarunk, ott ahol akarunk, es akkor amikor a gyerek nincs otthon/mar alszik :) Nem vagyunk am a hitvesi agyhoz kotve :)

Igazabol sohasem ertettem hogy hogyan fugg ossze a szex meg az egyuttalvas :)

2014. okt. 31. 15:20
 14/23 A kérdező kommentje:

Nem szegenyes a fantaziam, de pl. szerintem az egyuttalvas olyan intim es szeretetteljes.

Mindegy, ok nyaralni is kulon mennek, szoval szerintem egy nagy kaki a hazassaguk, csak anyum baratnoje tul buszke ahhoz hogy bevallja... elvalni meg nem fognak, mert a ferfi tartja el a csaladot, viszont a gyerekeket imadja.

2014. okt. 31. 15:26
 15/23 anonim ***** válasza:

" szerintem az egyuttalvas olyan intim es szeretetteljes."

Szerinted. Altalaban nok szerint igy van. Szerintem meg nem, es altalaban a ferfiak igy gondoljak :)

Volt egyebkent egy tanulmany arrol, hogy a ferfiak sokkal nyugodtabban es pihentetobben alszanak ha egyedul vannak, a nok pedig forditva.

2014. okt. 31. 15:28
 16/23 A kérdező kommentje:

Imadom ezeket a volt egy kutatas szovegeket, hol? A borsban vagy a velteven esetleg az antalvalin?

Mindegy, van aki igy, van aki ugy. De szerintem a tobbseg (ami nem egyenlo mindenkivel, es 50%-nal nagyobb az aranya) egyutt alszik egy normalis kapcsolatban...

2014. okt. 31. 15:34
 17/23 anonim ***** válasza:
Az én szüleim sem alszanak együtt. Apum tényleg rettenetesen horkol. Állítólag ezért (nekem ezt mondták, meg is értem). De ők viszont nem szeretik egymást.
2014. okt. 31. 15:51
 18/23 anonim ***** válasza:

"nem egyenlo mindenkivel"

Jól mondod. Akkor mindenben egyetértünk.

2014. okt. 31. 16:01
 19/23 A kérdező kommentje:
de 50%-nal nagyobb az aranya... tobbseg
2014. okt. 31. 16:29
 20/23 anonim ***** válasza:
Latom, mindenaron le akarod vezetni, hogy az a normalis kapcsolat amit te annak tartasz :)
2014. okt. 31. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!