Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ertelme egy olyan hazassagnak, ahol a ferj es a feleseg nem alszanak egyutt? Az mar tonkrement, nem?
Es akkor hogy szerelmeskedtek? Bekopogsz este, hogy atjohetek kedvesem, vagy hogy? :) En pl. szeretem olelni a paromat alvas kozben, simogatni a fejet, a karjat, megpuszilgatni amig elalszik.
Amugy szerintem a szex fontos. Nem igazan ismerek olyan ferfit aki megvan szex nelkul, sot egyaltalan nem ismerek olyat. Nok kozott masabb, de az a pasi akit otthon nem kenyeztetnek eljar mashova...
Itt most nem a 60+- os emberekrol beszelek, hanem 40 koruli parrol.
Persze, jo ha megvan a sajat kis tered, de szerintem az meglehet az egyuttalvason kivul is es nem feltetlenul erre ertette a kutatas.
Kedves kerdezo, ne legyen mar ennyire szegenyes a fantaziad :)
A valasz az hogy ugy ahogy akarunk, ott ahol akarunk, es akkor amikor a gyerek nincs otthon/mar alszik :) Nem vagyunk am a hitvesi agyhoz kotve :)
Igazabol sohasem ertettem hogy hogyan fugg ossze a szex meg az egyuttalvas :)
Nem szegenyes a fantaziam, de pl. szerintem az egyuttalvas olyan intim es szeretetteljes.
Mindegy, ok nyaralni is kulon mennek, szoval szerintem egy nagy kaki a hazassaguk, csak anyum baratnoje tul buszke ahhoz hogy bevallja... elvalni meg nem fognak, mert a ferfi tartja el a csaladot, viszont a gyerekeket imadja.
" szerintem az egyuttalvas olyan intim es szeretetteljes."
Szerinted. Altalaban nok szerint igy van. Szerintem meg nem, es altalaban a ferfiak igy gondoljak :)
Volt egyebkent egy tanulmany arrol, hogy a ferfiak sokkal nyugodtabban es pihentetobben alszanak ha egyedul vannak, a nok pedig forditva.
Imadom ezeket a volt egy kutatas szovegeket, hol? A borsban vagy a velteven esetleg az antalvalin?
Mindegy, van aki igy, van aki ugy. De szerintem a tobbseg (ami nem egyenlo mindenkivel, es 50%-nal nagyobb az aranya) egyutt alszik egy normalis kapcsolatban...
"nem egyenlo mindenkivel"
Jól mondod. Akkor mindenben egyetértünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!