Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
* Szub (sub) vagy Bottom vagyok esetleg egyik sem? * Mindenképpen hozzáértő válaszokat várok!
Szeretem ha:
- birtokol a férfi
- ural a férfi
- ha tisztelhetem/felnézhetek a férfira
Nem szeretem:
- ha szólnom kell a férfinak,hogy valami fáj/rossz stb
- ha durva velem/ gyors
- ha nem figyel rám/ törődik eléggé
Ezek valójában ellentétesek...
Ez nem vallás hogy a hit és a tudás különbözön (ott se különbözhet)
Kedves Szub!
Bár tegnap óta sem válaszoltál a 2. privát levelemre, még annyit sem, hogy bocsi, de hanyagoljuk egymást, azért elmondom, hogy teljes mértékben sub amiket írtál.
A sub is igényli a törődést. Olyan, mint egy házicica. Szereti , ha rá figyelnek, de lesi a gazdája kívánságait.
Üdv,
Kuszkó
Egyértelműen szub vagy.
DOM / SWITCH / SUB kategóriák léteznek. Bottom meg middle azért nincs, mert semmi értelme, ugyanis olyan sokféle ember van, mint ahányan vagyunk. Alárendelt vagy és kész.
Nem szeretsz irányítani, emiatt vagy szub.
A jó dom érzi, ha valami nem jó neked... ezeket a részleteket pedig el kell mondanod neki, akármennyire kellemetlenül érzed magad miatta. Törődni viszont mindig kell veled, mivel a tulajdona vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!