Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig akkor találkozni, amikor a férfi akar?
De igen, előre tudta hogy gyerekmentes hetem lesz. Beszéltünk róla. Mint ahogy arról is, hogy neki sem sűrű a hete. Ennek ellenére hét elején közölte, hogy szombaton találkozunk. Mikor jeleztem neki, hogy az nagyon messze van, addig miért nem, az volt a válasz, hogy na megint síránkozom.
Szóval, jogos ha lemondom a hétvégét?
Nem csak ezt a hétvégét kell lemondani, hanem az összes többit, a hétköznapokkal együtt.
Ha a (jogos) igényeidre közli hogy csak siránkozás, azzal semmibe vesz.
Aki pedig semmibe vesz azzal nem érdemes semmilyen kapcsolatot se tartani.
(csak arra vigyázz, ha dobod akkor azzal jön majd, hogy szeret, megváltozik, ezentúl minden máskép lesz, stb., de a valóság csak az, hogy hiányozni fog neki, hogy van valaki akit semmibe vehet.
Ez az egóját növeli ugyanis, hogy van valaki akit semmibe vehet, s mégis ott van, amikor csak kell neki. S ez egy nagyon kellemes érzés.)
Ez a helyzet a se veled se nélküled kapcsolatok melegágya.
Nem, nem síránkozom. Őszintén mondom.
Csak megjegyzem neki, mivel úgy gondolom jobb öszintén elmondani, hogy kinek mi a jó, hogy nekem az hosszú idő, ha egy hétig nem találkozunk. De már szinte semmit nem mondhatok, olyan vagyok mint akinek nem lehet semmi ígénye, mert azonnal mondja, hogy na már megint...
Neked kell eldönteni, hogy ezen túl tudod-e tenni magad. Valószínű viszont hogy ez a diktáló, semmibevevő hozzáállása az élet más oldalain is megvan/lesz.
Nekem úgy tűnik abból amit írtál, ez a pasas tisztában van vele, hogy szükséged van rá lelkileg és hozzá igazítod az életed. Ezt pedig ki is használja. Ne hagyd magad, ha észbe kap és változtat, adj neki lehetőséget, de ha így marad akkor hosszú távon csak egy koloncot veszel a nyakadba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!