Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért ennyire nehéz olyan nőket kifogni, akiknek aranyos cicájuk van?
Figyelt kérdés
2014. okt. 30. 20:57
1/13 anonim válasza:
mert nekem van a legaranyosabb cicalányom a világon, és nem mernek versenyezni vele <3 16L
3/13 anonim válasza:
WTF...
Én férfi létemre szívesen megsimogatok egy macskát, de bolonduljak meg ha ez hiányozna, egy egyébként bombázó csaj tulajdonságai közül...
37F
4/13 anonim válasza:
Utálom a macskákat! Kutyapárti vagyok. :) sorry
5/13 anonim válasza:
nekem már 3x volt uszkáros csajom.
úgy megszerettem a törpeuszkárt ezáltal,hogy azóta én is vettem egyet:)
6/13 anonim válasza:
milyen cicára gondolsz?
1) macskacica
2) nunicica
8/13 A kérdező kommentje:
6.: macskacica.
2014. okt. 30. 21:04
9/13 anonim válasza:
(#6 vagyok) nekem van 3 macskám is, de azt nem mondanám hogy mindig aranyosak... :D
10/13 anonim válasza:
neked feltétel a párválasztásban a cica megléte? mi a helyzet a közös állattal? mi a párommal most hoztunk el egy tünemény kiscicát menhelyről, közös állatként sokkal jobb érzés ott lennie velünk, mintha egyikünknek hozzá kéne szoknia, hogy a "csajom/pasim állata"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!