Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi van velünk? Együtt vagyunk?
Figyelt kérdés
Megtetszett 1 hónapja egy,elhívtam többször,idővel megfogtam a kezét is,úgy sétálgattunk. Chateltünk közben,mint két pár. Hétfőn megint találkoztunk,csókolóztunk.
Konkréten nem lett kimondva,hogy együtt vagyunk. Tegnap megkérdeztem,hogy a barátnőmnek tekinthetem,azt mondta,ha szeretném igen. Nem értem mit jelent nála ez,én úgy tekintek rá mint a páromra, de ő is úgy tekint vajon rám?
2014. okt. 30. 17:52
2/7 anonim válasza:
Jó esetben oda-vissza működik a dolog, szóval gondolom igen.
3/7 anonim válasza:
Mit válaszoltál rá neki?
Ne agyald túl. Azt mondta, ha te is akarod, akkor igen ;)
Ugye azt válaszoltad, hogy szeretnéd, ha az lenne.
4/7 anonim válasza:
Azért tette hozzá, a "hogy ha szerednéd"-et, mert nem akar nyomulni. Kicsit félénk a csaj.
Diagnózis: Jártok.
5/7 anonim válasza:
ket három hét kapcsolat folyamatos randi után mondható kapcsolatnak . És azért mondta ho ha akarod me ilyen p*cs vagy ho ezt megkérdezed!
6/7 A kérdező kommentje:
Ez a kérdés nem így jött,csak tömören fogalmaztam.
Én is így éreztem,csak nem akartam koppani,köszönöm a válaszokat! :)
2014. okt. 30. 18:13
7/7 anonim válasza:
Ez tipikus tengerész szindróma. A csaj a kihajózás előtt mielőtt újabb egy évet tölt a tengeren szeretne egy jót szórakozni. Szóval szerezz rumot és rendben lesztek a következő halászati szezonig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!