Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti azzal egyetertetek hogy aki igazán szerelmes semmilyen veszekedes aran sem szaakitana a patjaval?
Figyelt kérdés
Ha nem megcsalasrol van szó, egyik ismerosom feltekenyseg miatt veszett ossze a parjaval es az egyik fel emiatt majdnem szakított a masikkal, de egyik kozos baratunk azt mondta h ha ez megfordul a fejeben h szakitas akkor nem is szereti igazan2014. okt. 29. 16:26
11/11 anonim válasza:
Nem értek vele egyet.
Én is szakítottam amiért az exvőlegényem őrülten féltékeny volt, 2x is. Sajna nem voltam még tapasztalt, elhittem hogy majd megváltozik, így adtam neki esélyt, de persze nem így lett. Az utolsó, 3. szakítás már végleges volt köztünk, de ott már nem csak féltékenység volt az ok, hanem megcsalás (ő csalt meg engem), és tettlegesség is. Előbb az ő részéről, aztán én viszonoztam. Utána pedig végleg elhagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!