Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csóktól lehet szerelmes valaki?
Figyelt kérdés
Pl. ha egy srácnak nem tetszik egy lány és valah ogy csókolóznak akkor lehet hogy utánna tetszeni fog neki a lány? Vagy fordítva!2014. okt. 29. 07:13
1/2 anonim válasza:
Nem.
A csókolozás sexuális vonzalmat gerjeszt azaz felizgatotságot. De szerelmet nem add.
Ha nem tetszik a lány, és nincs senkid és arra akarod használni ha nincs ló jó a szamár is akkor legalább magadnak ne hazudj.
A csóknak semmi köze a szerelemhez, sokan össze keverik a vonzalmat a szerelemmel ha nem tudod mi a különbség nézz utána.
Habár itt van tömören:
Vonzalom: Csak sexelni akarok vele és csak beindulok tőle.
Szerelem: Vonzalom+aggódás+hiányérzet+törödés+érdeklődés hogy mi van vele stb+elviszem a családi progikra mert fontos nekem és fel válalóm mindenki elött mert fontos és törödöm vele+tervezek vele közös jövőt mert nélküle nem tudom elképzelni az életemet.
Na ez a szerelem és a vonzodás közti különbség tömören.
2/2 anonim válasza:
En 14 evesen az lettem az elsotol :) de hat jolvan kicsi voltam mai 17 eves fejjel mar siman csokolozok ugy hogy semmi szerelem az idovel fog jonni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!