Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmes vagyoknegy lányba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyoknegy lányba de ő utál engem. MIt tehetnék? LÁNYOK VÁLASZAIT VÁROM BŐVEBBEN LENT

Figyelt kérdés

Én 20 vagyok a szerelmem 17. Van egy lány akibe nagyon szerelmes vagyok most már 3 éve. Elöször nem mertem odamenni hozzá majd nehezen összeszedtem magam és 3 honap után akartam vele beszélni de ő elküldöt

azota írtam neki levet is de arra nem reagált sajnos

desztem nem külsömmel lehet a gond mert sok lánynak bejövök

de veleük nem tudod semmilyen kapcsolatot kialakitani mert

mindig csak ez a lány jár a fejembe és nagyon szerelmes vagyok ésmár nem tudom mit csináljak? DE ez már kezd nagyon rosszá válni mindig csak rá gondolok nem tudom elfelejteni vele álmodok csak rá gondolok más nem tud érdekelni.Elszeretném felejteni, de nem tudom mit tegyek?

2010. jan. 25. 22:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát ez nagyon rossz helyzet:( Amitől bejössz más lánynak nem biztos,hogy neki is bejössz,szal ez nem számit.Lehet rossz időben voltál rossz helyen,lehet épp menstruált v vmi xD Habár ha úgy elutasított akkor lehet megvolt az oka,azt nem kérdezted,hogy mégis miért?..Legrosszabb olyan valaki után sóvárogni aki nem lehet,vagy már nem lehet a tied.Szerintem próbálj meg más lány felé is nyiltabb lenni,hisz úgy könnyebb elfelejteni,ha már úgy látod,hogy tényleg nincs esélyed nála.De azért szorítok,hogy jól alakuljon minden.
2010. jan. 25. 22:35
 2/10 anonim ***** válasza:
26%
elsőnek igaza van, semmi esélyed. ha megismert egy másik csajt egyből el fogod felejteni ezt, hidd el. vegyél erőt magadon és hajts fel valami puncit!
2010. jan. 25. 22:36
 3/10 anonim ***** válasza:
próbáld elterelni a figyelmed, haverok, sport,kirándulás, könyv...nem tudok jobbat...de ha nem kellesz neki akkor ne eröltesd, mert úgysem lesz benne köszönet. Ezek szerint neked nem ő a nagy Ő-ennyi! Majd ha találsz egy másik lányt aki megtetszik akkor hidd el gyorsan túllépsz rajta. üdv.
2010. jan. 25. 22:36
 4/10 anonim ***** válasza:
*megismersz
2010. jan. 25. 22:37
 5/10 anonim ***** válasza:
ó, ember! szerencsés vagy! mert nem történt semmi köztetek. nem fűznek érzelmi szálak hozzá, nincsenek közös emlékek... velem is ezt csinálja egy lány, de mi 2 hónapig nagyon jól megvoltunk...
2010. jan. 25. 22:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Sajnálom szar helyzet, de kár olyanra áldozni az életed akinek nem jösz be. Próbálj meg más lányokkal több időt tölteni, te is belátod hogy más csajoknak tetszel akkor velük foglalkoz. Ha máshogy nem megy vegyél elő egy papírt és írd le a rossz tulajdonságait, és mindenkép probálkoz be más csajnál is. Gyorsan találsz valaki mást.
2010. jan. 25. 22:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Azt az energiát, amit a zaklatására pazarolsz, fordíthatnád arra is, hogy továbblépj.
2010. jan. 25. 23:23
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Tudod az a legnagyobb baja az embereknek, hogy nem tudnak továbblépni, és ez szerintem teljesen emberi dolog, a legtöbben így vannak ezzel. A ragaszkodás szép dolog a mai világban, és csak kevés férfi van ilyen, legyél mindig ilyen. Továbbá azt tudom még tanácsolni, hogy próbálkozz annál a lánynál. Igen, nem könnyű elfelejteni azt, akit szeretünk, sőt még azt sem, aki megbántott. Ilyenek az érzelmek, nem tudunk uralkodni felettük. Különösen nehéz ez az olyan embereknek, akik az átlagnál érzékenyebbek. De nem baj, emberek vagyunk tele érzelmekkel, akik meg bunkóságot írnak azokat tudom sajnálni.

2010. jan. 25. 23:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia! Ezt úgy hívják plátói szerelem, sajnos. Nagyon rabul tud ejteni. Ugyanebben a cipőben jártam 4 évig, végig a gimi alatt, gyötrelem volt. Aztán végül vége lett a giminek, eltávolodtunk egymástól, megismerkedtem másokkal. Jelenleg boldog párkapcsolatban élek, már csak az emlékek vannak.
2010. jan. 26. 07:14
 10/10 anonim ***** válasza:
és még annyit mondanék az előttem, előttem szólóhoz, hogy nem lehet ebből csak úgy továbblépni, mert egyszerűen nem érdekel más.
2010. jan. 26. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!