Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit kivagyok készülve! Úgy érzem nem szeret a barátnőm! Részletek lennt!?
Tudom nem mész vele sokra, de nagyon is együtt érzek veled. A barátom 6 hónap után közölte velem, hogy már nem szeret, pedig már az első igazi randinkon is mondta hogy szeret. Most 10 hónaposak vagyunk. Azt mondta, hogy szól, ha majd szakítani akar... én nem tudom elengedni, számomra teljesen elképzelhetetlen nélküle minden. Persze jól megvagyunk, de már nem ugyanaz. Nincs meg az a bizonyos érzés a részéről, és ez engem padlóra vág. Nálunk is volt megcsalásos sztori, persze tagadja a mai napig.
Ha már képes volt arra, hogy megcsaljon, akkor ott már nincs szerelem. Akkor meg mit ér az egész? Ne szenvedj egy boldogtalan kapcsolatban, ne kösd le magad 18 évesen. Fölöslegesen ne tedd magad tönkre. Hidd el, tapasztalatból beszélek. Remélem tudtam segíteni
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!