Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális az ilyen?
Figyelt kérdés
Történt valami a közelmúltban, amit nem igazán tudok hová tenni. Volt egy srác, akivel úgy nézett ki, hogy szeretjük egymást, jól érezzük egymást együtt. Végig nagyon óvatos voltam, nyitott szemmel jártam. A nagy szerelme mindössze két hétig tartott...Na és most jön a lényeg:közölte velem, hogy meggondolta magát, és már kb. egy hete érzi, hogy nem érez úgy irántam.De könyörgöm, egy nappal korábban beállított virággal bemutatkozni apáéknak!!! Ebben most mi a logika?? miért kellet ezt? Am jól gondolom, hogy ez csak ilyen fellángolás volt? Ha tényleg szeretett volna, nem múlt volna el ilyen hamar. És ráadásul nem is volt egyenes. Úgy intézte el a dolgot, hogy csók helyett egy vállveregetéssel köszönt el...Vélemény???2010. jan. 25. 20:33
1/5 anonim válasza:
a tanulság: a pasik kerülik a konfliktust... ha ezt megértik a nők, akkor egy csomó hazugságot megúsznak (mint pl te hogy bemutattad otthon).
24/F
2/5 anonim válasza:
Lehet, hogy nem voltak szimpatikusak neki a szüleid. Sajnos, ha ez van, akkor nem sokat tudsz változtatni a helyzeten. Biztos találsz majd jobbat.
3/5 anonim válasza:
a szülei?! ugyan kérlek?! mióta határozza meg a kapcsolatot a rokonok? szerintem ez baromság
első
4/5 A kérdező kommentje:
Á, nem hiszem, rendesek meg udvariasak. Amúgy már akkor is furcsa volt, mikor hazafelé sétáltunk, nálunk pedig egyszer sem csókolt meg pl., de arra fogtam, hogy biztos csak szégyenlős. Amúgy én voltam az első barátnője...nem tudom, ez jelent-e valamit...18 éves a srác
2010. jan. 25. 20:40
5/5 anonim válasza:
Valami vészriadót indított be nála....van ilyen. De ilyen gyorsan....itt másik nő lehet a dologban. Elment hozzátok, mert megígérte, gondolom. Végigcsinálta, és köszönte szépen, ennyi. Vagy tényleg egyszerűen csak fellángolás volt, és ennyire gyorsan el is múlt. Kb. ezerféle oka lehet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!