Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit javasoltok mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit javasoltok mit tegyek? Bov lent

Figyelt kérdés
Nemreg irtam hogy a lany akibe szerelmes lettem mar tavaly az osszejott a volt baratjaval de azota is jo baratok vagyunk.Van amikor tesz megjegyzeseket vagy ir olyanokat hogy az eszem eldobom(marmint aki kapcsolatban van az szerintem nem irna egy jo baratjanak ilyeneket hogy hogy allok a szerelemben meg milyen lanyok jonnek be meg hogy kedvelem e meg ilyenek)es ezeket nem tudom hova rakni.Aztan tavaly amikor megismerkedtunk egy ideig jol elvoltunk meg minden es aminap mondta az egyik baratom hogy hallotta masoktol hogy lany nem is nagyon forditot ram figyelmet meg nem nagyon erdekeltem:S.De akkor miert szokot mosolyogni amikor koszon nekem miert szemez velem ha elmegyunk valahova meg miert tesz ilyen megjegyzeseket?Komolyan mar nem ertem az egeszet.Kerlek segitsetek.15/F
2010. jan. 25. 19:49
 1/6 anonim ***** válasza:

sok eset lehetséges :) kettőt vázolok .

az első az hogy a lány szeretne tőled valamit, próbálj jeleket adni, hogy kezdeményezz...

a második ami szerintem egy picit valószínűbb... sok olyan lány van, főleg a te korodban, aki élvezi azt hogyha minél több fiúnak tetszik , minél több fiú akarja, és ezért ad ilyen jeleket (mosolyog, ír amit ír, simogat akár stb), szóval ebben az esetben ezt megcsinálja több fiúval is .

tanács : legegyszerűbb és legtisztább hogyha elmentek valahová és megkérdezed hogy hogy áll a dolog. addig tedd meg amég nem szeretsz bele teljesen mert akkor sokkal nehezebb lesz (több lesz a veszteni valód és ha nem jön össze sokkal jobban fog fájni) ;) sok sikert

2010. jan. 25. 19:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Hat igen az van hogy en mar nagyon beleszerettem azelott hogy osszejott volna a volt pasijaval szoval mar a nejezen szerintem tul vagyok de koszi szepen a segitseget:D
2010. jan. 25. 19:58
 3/6 anonim ***** válasza:

Van barátja és ez mellett van ez? ha ja akk

-vagy csak jóbarátja vagy neki és azért kedves.

-vagy élvezi azt hogy te mindíg ottvagy neki..

ez esetben azt tanácsolnám, hogy picit hanyagold. Majd észreveszi, hogy ki is kell neki igazából..

2010. jan. 25. 20:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Mar ez is megvolt...:)) harom napig nem beszeltem vele se messen meg a suliba se nagyon koszontem neki es harom nap mulva ramirt hogy mi van velem megbantot e meg hogy miert nembeszelek vagy koszonok neki ez is erdekes hogy akkor most csak baratilag erdeklem vagy emberileg?
2010. jan. 25. 20:08
 5/6 anonim ***** válasza:
hát nemtudom :) azzal tisztában van egyáltalán hogy te szereted őt? mert hogyha nincs, akkor fogalma sincs hogy az neked rosszul esik hogyha mással van stb ... és így nem is érti, és az ő szempontjábol nem is jogos hogy nem beszélsz vele mintha tett volna valami rosszat...
2010. jan. 26. 14:56
 6/6 A kérdező kommentje:
akkor mondtam neki hogy szeretem meg van amikor en is szoktam olyan celzasokat mondani amibol szerintem kene tudjon kovetkeztetni
2010. jan. 26. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!