Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan dolgoztátok fel a párotok halálát?
Biztos nehezen tenném és nagy eséllyel beleőrülnék, hogy nekem a sors akkor nem ad meg egy normális kapcsolatot, mert akivel először összehoz, az...
Ne haragudj nem tudom leírni. L
Még belegondolni is szörnyű... tudom, milyen elveszíteni valakit. Fogalmam nincs, hogyan élném túl, ha a páromat elveszíteném.
Ami édesapám halála után segített: a munkába temettem magam, emellett a lányom miatt nem hagyhattam el magam, ő és a férjem mellettem voltak. És volt egy jó barát, akinek kisírhattam magam bármikor.
Fogadd együttérzésemet! És nagyon sok erőt!
Még egy közeli hozzátartozómat sem vesztettem el (vagyis igen, de nem meghalt hanem kiment a szüleivel Kanadába).
Amikor meghalt Mitch Lucker akkor még csak 12 éves voltam, de nagyon megrázott. Hónapokig tartott mire feldolgoztam. És akkor MÉG CSAK 12 ÉVES voltam. Már akkor nagyon megrázó volt egy olyan embert elveszíteni, akit becsültem és akire felnéztem. Azzal, hogy Ő meghalt teljesen megváltozott az életről alkotott képem, mivel nagyon fiatalon, 28 évesen hunyt el. Bele gondoltam, hogy mi lesz, ha én is ilyen fiatalon halok meg. Borzasztó volt ezt 12 éves fejjel átélni. És Ő még csak egy példakép volt nem is egy hozzátartozó... Szerintem ha egy olyan embert veszítenék el, akit nagyon szeretek abba beleőrülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!