Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hogy dolgoztátok fel, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy dolgoztátok fel, hogy elhagyott a párotok egy harmadikért?

Figyelt kérdés
Mennyi időbe telt? 1hete folyton csak bőgök, nem eszem, nem mozdulok ki sehova. Nem értem, hogy nem vettem ebből észre semmit és magamat okolom, hogy nem voltam elég jó. 3év után ez történt. Pedig én úgy éreztem mindent megadtam. :'(
2013. márc. 15. 11:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Röhögve, színészkedve, de ez csak a külvilágnak szólt.Itt belül még mindig nagyon fáj, pedig eltelt 17 év. Én nagyon szerettem és még mindig szeretem. Ő kevésbé, mert megtévesztették.
2013. márc. 15. 11:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy évbe telt kb. De ez a nem eszek nem alszok alábbhagy pár hét után. Legalábbis nálam elmúlt. Megutáltam őt. Végiggondoltam hogy viselkedett megalázott megcsalt msnen szakitott jellemtelen egy ember volt. Utolsó szemét értéktelen f*szkalap. Miután igy lealacsonyitottam arra gondoltam, jobb is hogy megszabadultam egy ilyen embertől..

Ez segitett meg szerencsére addigra már én se szerettem igazán!

Most viszont ugy szenvedek mnegint ahogyan te mert az új párom is kidobott bár hála égnek nem egy harmadik miatt. De igy se sokkal könnyebb. Lépj túl rajta, nem volt Neked való. Akit vinni lehet azt vigyék is. Majd jön valaki sokkal jobb helyette! Fel a fejjel!

2013. márc. 15. 11:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Amugy annak idején nekem is pont 3 éves kapcsolatomnak lett igy vége. Én a közös jövőt tervezgettem ő meg a szakitást és karácsony előtt kidobott. Épp romantikus kirándulásról tértünk haza. Máig azon gondolkozom én is hogy nem vettem észre semmit, nyilván voltak jelei csak túl szerelmes voltam vagy szimplán figyelmetlen, nem lehet tudni de kár is ezen filózni :( Már nem is fáj, túl vagyok rajta. Eltemettem magamban az emlékét is.
2013. márc. 15. 11:48
 4/8 anonim ***** válasza:

Amikor megtették velem, két hétig nem ettem és fel se keltem az ágyból, borzasztóan rosszul voltam.

Azóta én is tettem ilyet, és épp emiatt nem árultam el az exemnek, így is elég teher neki a szakítás. Más kérdés, hogy alig három hónap múlva már mással volt, szóval annyira azért nem viselhette meg :D

2013. márc. 15. 11:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon hosszú időbe telik,mire feltudom dolgozni ezt.Én bőgni nem bőgök,csak magamat okolom az egészért,meg igazából nem értem,h mit csesztem el.Eljárkálni,nem szokásom ,barátaim se nagyon vannak.De ha lennének sem akarnék ilyenkor velük lenni.Meg ilyenkor még jobban magamba szoktam zárkózni.Amúgy,lehet,h hülyeség,de az idő tényleg segít felejteni.
2013. márc. 15. 11:59
 6/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

mindenki az időt mondja, de nagyon le vagyok most törve, én is a jövőt tervezgettem vele. És ráadásul volt olyan sunyi, hogy nem is mondta a képembe, hogy egy másik valaki van a dologba stb letagadta...hanem mástól kell megtudnom... szeretnék válaszokat kapni de én már nem hiszek neki és ki tudja mi minden volt még hazugság ezalatt a 3évbe míg engem elvakított a rózsaszín köd... :((

2013. márc. 15. 12:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Pár napja találtam egy jó oldalt a szakitási utáni "túlélésről". Kérlek olvasd el Te is! Nagyon nagyon jó, nekem sokat segített.

[link]

2013. márc. 15. 13:09
 8/8 anonim ***** válasza:

hát beletörődtem.

láttam hogy boldogtalan a csaj, unalmamban kicsit utánanyomoztam és megtaláltam a blogját.

Az exem nem tudott róla, leirogatta a nő, hogy hogy kínozza, mindig felemleget engem miben vagyok jobb, meg kb. rá se .-ik, ha nem ő keresi.

Persze közösségi oldalon eljegyzés, meg minden volt, ilyen bolodgság-máz, hogy az ő életük tökéletes.

Szétmentek, akkor az ex megkeresett, jól felkavart hogy még véletlenül se sikerüljön mással boldognak lennem (alakulóban volt egy kapcsolat) aztán megint lelépett.

Most másik lánnyal csinálja ugyanezt, ugyanúgy megtaláltam a lány siránkozós oldalát, ezt már nem is kerestem, tiszta véletlenül (hát nem irónikus a sors? :D)

most léptem végre túl 5 év után. Sokat segített hogy tudtam, milyen boldogtalanok mellette és hogy egyszer, részegen váratlanul rámírt és elpanaszolta milyen sz@r az élete.

Már nem foglalkozok vele, most jött a képbe új pasi és innentől kezdve csak írjon, keressen.... nem érdekel.

2013. márc. 15. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!