Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítófélként gondoltátok már meg magatokat?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy kivel fordult elő, hogy szakított és idővel végülis rájött, hogy rossz döntés volt?!
Ha igen mennyi idő után, illetve próbáltátok visszaszerezni a másikat vagy inkább beletörődtetek?
Köszönöm a válaszokat!
2014. okt. 27. 22:25
1/5 anonim válasza:
Én, 1 nap alatt. És ha szeretek valakit tiszta szívemből, illetve érzem hogy az én hibám volt minden követ megmozgatok.
2/5 anonim válasza:
Ember, küzdve küzdj, és bizzva bizz-ha szeretni akarsz egy másik embert:)
3/5 anonim válasza:
Egyszer , mert én is tettem megfontolatlanságot ( nem hűtlen voltam) és újra kezdtük . Egy esély mindenkinek jár nem kirívó aljasság esetén .
4/5 anonim válasza:
Nem... Ha szakítok azt nem viccből meg hirtelen felindulásból csinálom, hanem mert úgy gondolom, az a jó döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!