Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz az ex bejegyzéseit lájkolni?
Figyelt kérdés
1-2 hónapja szakított velem, de csak 2 hónapig voltunk együtt, nem volt nagy csalódás, nem alakult ki köztünk olyan hűdenagy szerelem, le sem feküdtünk. Én simán el tudnám képzelni, hogy "haverok" leszünk, mert jól el tudtunk poénkodni... Viszont mióta szakítottunk, azóta nem beszéltünk, szerintem azt hiszi, hogy utálom amiért szakított velem. Gáz lenne ha lájkolnám ritkán egy-egy állapotát facebookon? Ráírni azért nem merek, mert félek a reakciójától.
19/L
2014. okt. 27. 11:48
1/5 anonim válasza:
Jó neked, hogy barátságban tudtál szakítani. Irigyellek, komolyan :)
Nyugodtan lájkold be.
18L
2/5 A kérdező kommentje:
Ez csak azért van, mert egyikünk sem érez a másik iránt szerelmet, szerintem így működhetne is egy haverság. :)
2014. okt. 27. 11:52
3/5 anonim válasza:
Szerintem nem, és írni is nyugodtan írhatsz neki, nem hiszem, hogy annyira rosszul reagálna rá.
4/5 anonim válasza:
Szerintem korrekt ahogy gondolkodsz, írni is simán írhatsz neki, ebben a helyzetben ez nem meredek.
5/5 anonim válasza:
Nem gond,nyugodtan lájkold :) De ha új barátnője lesz,akkor majd a közös fotókat is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!