Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szoktatok lájkolni az exeteknél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok lájkolni az exeteknél?

Figyelt kérdés

mi pl. nem haraggal váltunk el, vagyis én kicsit haragszok rá, ő szakított velem, de facebookon ha kitesz egy-két zenét, ráadásul olyat amit tudja h szeretek, azt lájkolnám. vagy az gáz?

ő amikor csak meglát élőben úgy örül, meg mosolyog, a szemembe néz.. viszont neten meg nem ad ilyen visszajelzést.

Mit gondoltok, ilyen esetben mit csináljak? képét nem fogom lájkolni, de esetleg zenét nála? igazából jó lenne ha keresne..

2012. jún. 4. 16:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Van értelme a lájkolásnak úgy általában? Nincs. Van értelme akkor az exnél lájkolni? Nincs.
2012. jún. 4. 16:53
 2/8 anonim válasza:
lájkold!!!Az én exem is lájkolja még a képet is
2012. jún. 4. 16:53
 3/8 kendrazoltan ***** válasza:
100%
Te még nem vagy túl rajta...szerintem ne erőltesd azt, hogy közös kapcsolódási pontokat keress, mert ha egyoldalú az, hogy vágysz rá, akkor nagyot koppanhatsz. Lájkolni nem jelent semmit, de ahogy nézem, te főképp nem azért lájkolnád a zenéket, mert szereted őket, hanem mert ő teszi ki...sose taposd a saját fejeb egyre mélyebbre a szarba...
2012. jún. 4. 16:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne likeolni? Ez nem jelent semmit, csak hogy tetszik neked az adott zene. Nem kell mindennek akkora feneket keríteni.
2012. jún. 4. 16:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem még mindig megdobban a szívem, ha a régi szerelmem like-olja a képem, vagy a bejegyzésem, pedig nem is találkoztunk azóta, és már több, mint 4 éve elváltunk... Ez egyáltalán nem gáz, hiszen azt bizonyítja, hogy a vele töltött idö nem volt felesleges:)
2012. jún. 4. 17:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Persze, az semmit sem jelent. Nem kell túl nagy fontosságot ennek tulajdonítani, ez csak azt jelenti, hogy tetszik amit kitett. Mi a különbség abban, hogy ezt az exed, a barátod vagy egy ismeretlen tette ki, aki egyszer bejelölt, te meg visszajelölted? Semmi.
2012. jún. 4. 17:19
 7/8 D_Jones válasza:
Ha már nem érzel semmit iránta.. és még tetszik is az, amit épp postolt.. akkor miért ne?! LIKE! :)
2012. jún. 4. 17:22
 8/8 A kérdező kommentje:

már nem fáj, ha rá gondolok.

pl amit lájkolnék nála, jlo-pitbull dance again, még a szövege is pont jó. és én már korábban kiraktam ezt a számot, kétszer is és meghallgatta, tudja h szeretem ezt.

amúgyse lájkoltam nála azóta semmit.

na a lényeg a lényeg hogy akár van jelentősége, akár nincs, szerintem nem gáz ha néha lájkolunk az exeknél. inkább pont az az égő, ha kommentelget mindenki másnál, de az exnél nem mer.

de nem?

2012. jún. 4. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!