Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik az első szerelem?

Figyelt kérdés
Ti melyiket tartjátok annak? És melyik az igazából?... Az óvodás? Az első viszonzatlan? Az első barátotok akivel jártatok? (és ha nem szerettétek?) Vagy az első kapcsolat amiben szerettetek és viszont szerettek titeket?
2010. jan. 25. 16:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem a legutóbbi, amely mint pár hét járás után kiderült, viszonzatlan... ezt az érést senkinek nem kívánom, ami már 1 hónapja gyötör...és nem múlik.
2010. jan. 25. 16:58
 2/5 anonim ***** válasza:
az első az, amikor mind a ketten szívből imádjátok 1mást és már nem csak a kezét mered megfogni. :D
2010. jan. 25. 17:11
 3/5 anonim ***** válasza:

szerintem vehetjük elsőnek a viszonzatlant is, az is szerelem, ha remegsz ha rágondolsz, ha melletted van és tudod hogy nem érdekled, rosszul vagy az érzéstől és étvágyad sincs, az is szerelem, sajnos volt már benne részem...

azóta volt egy olyanom hogy szerettem meg ő is szeretett de nem jártunk, szal azmeg nemtudom mivolt igazábol, igy az első viszonzott szerelemről meg még mindig csak álmodni tudok.

tehát abszolút elsőbe szerintem számit a viszonzatlan is, de vehetjük külön hogy első viszonzott első viszonzatlan. az ovisat nem venném egyikbe se, oviba csókolóztunk is, de hát kisgyerekek... csinálnak sokmindent...

2010. jan. 25. 17:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Én nemrég jöttem rá, milyen is az igazi, mikor tényleg kölcsönös, és érzed is a másik részéről és tudod h mindent megtennétek egymásért. 22 évesen jutottam el idáig. Úgy érzem mindennap egy fokkal jobban szeretem őt. Pontosan nem is lehet megfogalmazni, legalábbis én nem tudom. Előtte volt 3 éves kapcsolatom. Meg azelőtt 1-1 viszonzatlan szerelem. Utólag csak nevetek magamon. Azok az érzések eltörpülnek a mostani mellett.
2010. jan. 25. 18:04
 5/5 anonim ***** válasza:
legtöbbször mikor szerelmesek vagyunk azt gondoljuk hogy sosem szerettem még senkit ennyire... az első nagy szerelmet azt érzed..nekem úgy volt hogy viszonozta az érzéseket,sőt neki adtam a szüzességed.Nekem ezvolt a nagy szerelem.:)de végetért.kiheverni nehézvolt.de már ő sem az aki akkor volt és énsem. sokszor visszakívánom azt az időszakot...de már látom hogy mostmár így jó .:)
2010. jan. 25. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!