Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem kell nektek párkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kell nektek párkapcsolat srácok? Miért lesztek egyre többen melegek? Vagy ha kell barátnő miért csak a tökéletességgel éritek be?

Figyelt kérdés
én egy 22 éves lány vagyok,de azt veszem észre, hogy körülöttem a srácok nem akarnak kapcsolatot,aki akar annak már van barátnője régóta.Vagy akar ,de brutális elvárásai vannak a barátnőjével kapcsolatban.de amúgyis a legtöbb srác meleg.nagyon sok meleg barátom van és mellettük jövök rá,hogy a férfiak többsége már meleg. Mi történt? Kezdem úgy hinni nekem nem lesz senkim se...
2014. okt. 25. 19:18
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
55%

Kérdező remélem egy troll vagy, máskülönben azt kell feltételeznem, hogy több lábujjad van, mint IQ-d, olvasva az általad leírtakat.

Attól még, hogy a te környezetedbe sok a meleg nem azt jelenti, hogy ez általánosságban igaz mindenre. Ennyi erővel én is állíthatnám, hogy a világ csak szakállas autószerelőkből áll, mert az én környezetem azokkal van tele. Mellesleg ilyen ostoba világképpel, mint a tiéd ne nagyon remélj hosszú távú kapcsolatot. Lehet akármekkora melled, szophatsz akármilyen jól, az ostobaság előbb-utóbb megtölti azt a bizonyos poharat és, ha megtelik, akkor a kapcsolatnak vége. Indulj ki magadból, ha egy férfi nem üti meg az elvárásaidat, te vele maradnál, vagy egyáltalán össze jönnél vele? Persze, hogy nem.

2014. okt. 27. 17:11
 32/33 anonim ***** válasza:
Én pedig a leszbikus nőket értem meg, ha én nő lennék, akkoris tuti hogy a csajokra hajtanék!!! F
2014. okt. 27. 23:24
 33/33 anonim ***** válasza:
55%

Elég buta lehetsz szívem, hogy egyrészt ennyire általánosítasz, másrészt szerinted a melegség az döntés kérdése. Te mikor döntötted el, hogy a fiúkat fogod szeretni, nem a lányokat? Na ugye....

Nincs több meleg, csak többen merik felvállalni. Aki nem vállalja fel, azt te automatikusan heteroszexuálisnak nézed.

A leírtakból nekem inkább az tűnik, hogy te vagy a nagyon válogatós. Pedig aki a mai világban a LEGKÖNNYEBBEN talál párkapcsolatot, az a heteroszexuális lány.

Ne általánosíts, ne legyél finnyás, és máris lesz barátod. Évfolyamtársaim közül is van 2 olyan lány, aki olyan válogatós mint a fene, utána meg jó hangosan sírnak a folyosón, hogy ők senkinek sem kellenek.

2014. nov. 1. 11:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!