Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kell nektek párkapcsolat srácok? Miért lesztek egyre többen melegek? Vagy ha kell barátnő miért csak a tökéletességgel éritek be?
Kérdező remélem egy troll vagy, máskülönben azt kell feltételeznem, hogy több lábujjad van, mint IQ-d, olvasva az általad leírtakat.
Attól még, hogy a te környezetedbe sok a meleg nem azt jelenti, hogy ez általánosságban igaz mindenre. Ennyi erővel én is állíthatnám, hogy a világ csak szakállas autószerelőkből áll, mert az én környezetem azokkal van tele. Mellesleg ilyen ostoba világképpel, mint a tiéd ne nagyon remélj hosszú távú kapcsolatot. Lehet akármekkora melled, szophatsz akármilyen jól, az ostobaság előbb-utóbb megtölti azt a bizonyos poharat és, ha megtelik, akkor a kapcsolatnak vége. Indulj ki magadból, ha egy férfi nem üti meg az elvárásaidat, te vele maradnál, vagy egyáltalán össze jönnél vele? Persze, hogy nem.
Elég buta lehetsz szívem, hogy egyrészt ennyire általánosítasz, másrészt szerinted a melegség az döntés kérdése. Te mikor döntötted el, hogy a fiúkat fogod szeretni, nem a lányokat? Na ugye....
Nincs több meleg, csak többen merik felvállalni. Aki nem vállalja fel, azt te automatikusan heteroszexuálisnak nézed.
A leírtakból nekem inkább az tűnik, hogy te vagy a nagyon válogatós. Pedig aki a mai világban a LEGKÖNNYEBBEN talál párkapcsolatot, az a heteroszexuális lány.
Ne általánosíts, ne legyél finnyás, és máris lesz barátod. Évfolyamtársaim közül is van 2 olyan lány, aki olyan válogatós mint a fene, utána meg jó hangosan sírnak a folyosón, hogy ők senkinek sem kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!